S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Zamanında Steam üzerinden God of War satın aldım ancak oynama şansım hiç olmadı. Çoğu kişi de bana “Bu zamana kadar kütüphanende var ve sen hâlâ oynamadın mı?” diyor. Bu kadar insanın önerdiği bir oyun acaba nasıl bir senaryoya sahip olabilir?

Oynanış tarzı mı etkileyici, hikayesi mi sürükleyici, yoksa görüntü kalitesi mi öne çıkıyor?

Kütüphanemdeki bazı oyunları alıp hâlâ oynamamış olmam biraz komik belki ama durum şu şekilde:

• God of War
  • Forza Horizon 5
  • Battlefield V
  • The Witcher 3
Bu oyunların çoğuna sadece “sahip oldum” ama henüz başlayamadım. Sizce hangisinden başlamalıyım? God of War gerçekten anlatıldığı kadar etkileyici mi?

Witcher 3 oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Özellikle RPG oyunları seviyorsan kesinlikle indirip oynamalısın. God of War hakkında pek bir bilgim yok oynamaya nasip olmadı.

Merhaba arkadaşlar,

Zamanında Steam üzerinden God of War satın aldım ancak oynama şansım hiç olmadı. Çoğu kişi de bana “bu zamana kadar kütüphanende var ve sen hâlâ oynamadın mı?” diyor. Bu kadar insanın önerdiği bir oyun acaba nasıl bir senaryoya sahip olabilir?

Oynanış tarzı mı etkileyici, hikayesi mi sürükleyici, yoksa görüntü kalitesi mi öne çıkıyor?

Kütüphanemdeki bazı oyunları alıp hâlâ oynamamış olmam biraz komik belki ama durum şu şekilde:

• God of War.
  • Forza Horizon 5
  • Battlefield V
  • The Witcher 3
Bu oyunların çoğuna sadece “sahip oldum” ama henüz başlayamadım. Sizce hangisinden başlamalıyım? God of War gerçekten anlatıldığı kadar etkileyici mi?

Gof of war The Witcher 3 oynanır bir de özel sahneler mis gibi oyun iki oyunlar çok güzel hayatımda oynadığım nadir oyunlardan.

God of War tamamiyle bitirdim. God of War Ragnarok yarısına geldim, devam edemedim. Hikayesi ortalama ama bosslar, oynanış tipi çok güzel. Bayağı keyif alırsın.

Oyunun hikayesini ben saçma buldum, ayrıca kendi köklerini terk etmiş vs olması da oynamamam için en büyük etkendi. Türünü sevene ilaç gibi gider. Bırakın ben Stardew ile mutluyum.

Witcher 3 ve God of War'ı bir oynayıver. GoW'dan başla bence. Bizim bunları övmemize anlatmamıza bile gerek yok. Sağır sultan biliyor iyi olduklarını. Gayet ödülllü ve güzel güzel oyunlar. Ek tavsiye istersen Baldur's Gate 3 gayet güzel. Ben geçen hafta başladım 75.saatinde falanım. Müthiş keyif veriyor.