Arkadaşlar God of War çok şahane bir oyun. Hiç eksisi yok gözümde. Belki çok lineer olabilir ama buna karşı değilim.
Oynattırıyor kendini çok güzel. Defalarca bitirdim ama hala doyamadım
. İkinci oyunu oynamak için de PS 5'im yok maalesef.
Sizden bu kalitede güzel oyun önerisi isterim.
Arkadaşlar oyundan istediklerim;
Genel olarak oyun rol yapma öğelerini, aksiyonu barındırsın. Gerçeklik hayattan çok kurgusal fantastik evren olsun.
1. Silahlar ve silah yetenekleri;
2. Takılabilir öğeler ve bu öğelerin pasif özellikleri, aktif özellikleri veya atayabileceğimiz taş, efsun gibi şeyler olmalı;
- Mesela zırh taktık, kendi pasifi olarak hasar azaltması olabilir ve buna mesela zırh taşı takabiliriz.
3. Sinematik sahneleri çok güzel olsun.
Önerilerinizi şu oyunlar dışında tutarsanız çok güzel olur;
- Witcher serisi, Dark Souls Serisi, Sekiro, Elden Ring, Doom serisi, Baldur Gate serisi.
AC serisi de olmasa güzel olur.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ettim.
Oynattırıyor kendini çok güzel. Defalarca bitirdim ama hala doyamadım
Sizden bu kalitede güzel oyun önerisi isterim.
Arkadaşlar oyundan istediklerim;
Genel olarak oyun rol yapma öğelerini, aksiyonu barındırsın. Gerçeklik hayattan çok kurgusal fantastik evren olsun.
1. Silahlar ve silah yetenekleri;
- Levithan baltası ve Kaos kılıçları gibi hem pasif hem aktif özelliklere sahip olsa güzel olur.
- Vuruş hissiyatı da çok güzel olsun.
2. Takılabilir öğeler ve bu öğelerin pasif özellikleri, aktif özellikleri veya atayabileceğimiz taş, efsun gibi şeyler olmalı;
- Mesela zırh taktık, kendi pasifi olarak hasar azaltması olabilir ve buna mesela zırh taşı takabiliriz.
3. Sinematik sahneleri çok güzel olsun.
Önerilerinizi şu oyunlar dışında tutarsanız çok güzel olur;
- Witcher serisi, Dark Souls Serisi, Sekiro, Elden Ring, Doom serisi, Baldur Gate serisi.
AC serisi de olmasa güzel olur.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ettim.
Son düzenleme: