God of War hangi oyundan itibaren oynanmalı?

Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Epic Games'ten indirimle God of War alacağım. İleride de Ragnarok. God of War'dan başlasam, hikaye anlamında çok şey kaçırmış olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayabilirsen hepsini oynayabilirsin ama eski gelirse videosunu izle biraz anla karakterleri anlayınca sıkıntı olmaz.

İlk oyunların hikayesini Youtube'dan izleyip 2018 oyunundan başlayabilirsin. Oynama şansın varsa eski oyunlardan da oynarsan hoş olabilir. Ben GOW 3 oynamıştım eski oyunlardan sadece. Daha eskilerin de hikayesini YouTube'dan izledim.

God of War (2018) Yunan mitolojisinden İskandinav mitolojisine geçişden sonraki olayları anlatıyor. Ragnarok ise tamamen İskandinav mitolojisini anlatan bir oyun.

Yani God of War (2018) ve Rangarok oynarsan yine olayları gayet iyi anlarsın. Tabii Kratos'un geçmişi için Yunan mitolojisinde geçen oyunları bilmek daha iyi olur.

Peki Ragnarok serinin son oyunu mu? İleride yeni bir oyun çıkacak mı?

Yani kesin çıkacak diye herhangi bir bilgi yok ama çıkarsa daha çok Mısır mitolojisinde geçecek türünden söylentiler çok fazla.

Yeni oyun gelmeme ihtimali düşük derim. Yani God of war serisi bitti diye bir şey yok şu anlık. İhtimaller var diyelim.

Gow'un yeni serileriyle eskisi arasında çok ufak bağlantılar var. YouTube'dan 10 dk'lik bir lore videosu işini görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…