Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Benim için bir efsane.
- Makaleler
- 4
Döne döne Mevlana gibi tanrı bırakmadık ortada. Güzel bir saga idi. GoW 4 ve Ragnarok'u hiçbir zaman GoW oyunu saymayacağım.
PC Uzmanı
Başarılı
O niye hocam zıplama yok diye miDöne döne Mevlana gibi tanrı bırakmadık ortada. Güzel bir saga idi. GoW 4 ve Ragnarok'u hiçbir zaman GoW oyunu saymayacağım.
- Makaleler
- 4
Çelimsiz Kratos'u getirdiler. Eski Kratos dediğim gibi Mevlana hack gibi döne döne bir koyuyordu ortada tanrı/tanrıça bırakmıyordu. Şimdi kendi oğluna bile söz geçiremiyor.
PC Uzmanı
Başarılı
Çelimsiz Kratos'u getirdiler. Eski kratos dediğim gibi mevlana hack gibi döne döne ortada tanrı/tanrıça bırakmıyordu. Şimdi kendi oğluna bile söz geçiremiyor.
Yani orası öyle tabii hem hantallaştı hem zıplama skill yok hem oğluna söz geçiremiyor ama bence bayağı iyi oyunlar God of War 4 ve Ragnarok. Farklı mitoloji görmek de güzeldi.
Aeronight
Üstün
En sevdiğim oyun serisi sanırım ya. Defalarca bitirmişimdir. Save'lerim duruyor. Hala can sıkıntısına NG+ açıp oynarım. Tüm oyunları arasında favorim 3. oyun oldu.
Tamamen farklı oyunlar bu arada. Haberin olsun.GoW 2018 ve Ragnarok ile devam yola. Hack n Slash bağımlısı oldum galiba.
Oynamıştım ama yine oynicam. Onların combatı da sarıyor.
RockyHighway79
Üstün
Güzel oyun. 2022'de GOTY ödülünü Ragnarök almalıymış.