Öküz
Uzman
Hikaye sırasına göre oyna kesinlikle. RPCS3 ile oynayınca grafikler fark etmiyor.@14083
Sence çıkış sırasıyla mı oynanmalı yani 1-2-3... vs diye yoksa hikaye sırasıyla oynamak, hikayesini önemseyen ve merak eden için daha mı iyi olur? Grafikleri önemsemiyor diyelim yani 3'ü sonradan da oynayabilir. Ben oynadım ama senin yorumunu merak ediyorum.
Burası hangi site? Oynadığımız oyunları falan mı yazıyoruz?Serinin son oyununu da en iyi ayarlar ile oynadım ve bir maratonun sonuna geldik. 20 Eylül'den önce bütün God of War oyunlarını böylece bitirmiş oldum...
God of War hakkında düşünceleriniz neler?
Eki Görüntüle 186176
Burası hangi site? Oynadığımız oyunları falan mı yazıyoruz?
Kusura bakmayın o zamanSite değil be RPCS3'ten ekran görüntüsü almış eleman. Hort için affedin.
Kusura bakmayın o zamankonsol platformlarıyla pek alakam yok.
Daha RA ve Anubis keseceuk oldu mu şimdi bu dediğinGod of War benim için tek seferlik bir oyun, ikinciye oynatmıyor. Ragnarok'ü çok beğenemedim 2018 GoW çok daha keyifli ve merak uyandırmıştı. Yeni oyunun mısır söylentileri var bende bu seri uzamamalı, bazı oyunlar para için kullanılmamalı bu da onlardan birisi.
Ben oynadığımız oyunları kaç saat oynadığımız şeklinde listeliyoruz falan sanmıştım. Hani okuduğun kitapları bazı uygulamalarda yazarsın profilinde gözükür ya. Şu sürede kitap okudu, şunu okudu filan. O muhabbet gibi.Kusurluk bir şey yok. RPCS3 PS3 emulatörü. Bende bazen oradan bazen PS2 emulatörden oynuyorum eski gowları. Gerçi PS2 emuda sadece GoW 1-2 oynanabiliyor ama RPCS3'te 2018 öncesi tüm GoW'lar oynanabiliyor.