Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Birinci oyun bunun yanında demo kalır. Aşırı iyi oyun. Doğru şekilde oynanırsa asla sıkmaz. 1500 TL ise çok para…
Kabasakaldan Steam key olarak alacağım fiyatı 1490 TL 1. oyununu 40 saat oynadım ama bir süre sonra sıkıldım oynayanlar tavsiye verebilir mi? Oyunu hiç izlemedim ve fikrim yok.
Eki Görüntüle 136154
Oyun çok iyi ama bu fiyat fazla yaz indirimlerinde daha da düşer diye düşünüyorum yaz indirimlerini bekleyin.
Lessra
Başarılı
Eki Görüntüle 136449
Direk oynamak istiyorum o yüzden aldım.
Para sorun değil sadece fiyatını hak ediyor mu diye sormustum.
Hayırlı olsun hocam iyi hikaye sizleri bekliyor.
Ben Epic beyden aldım arkadaşlar, öncelikle Steam'den olsun takıntım var yalan yok ancak Türk lirası bu kadar değersizken ben Steam'den alışveriş yapmanın lüks olduğunu düşünüyorum. İnternet sitelerinden de key almaya üşendim zaten indirim olsa 1525 TL fiyata Steam'den direkt alırsınız. Oyunda ne kadar güzel olursa olsun 40 50 saat oynayacağım. 2018 olan versiyonu benim Steam hesabımda (160 TL ile almıştım hatta daha ucuza) isterdim ki ikisi koleksiyon gibi dursun orada ancak Steam'in pc platformunda tek el olmasını istemiyorum üstelik 1000 TL benim psikolojik sınırım. Epic 1199 TL'ye satıyor benim de %5 kalan sayesinde 10 20 TL geri param vardı. 1000 TL'ye yakın bir fiyat olduğundan 100 TL'yi görmezden geldim ve satın aldım. God of War oynarken çok etkilenmiştim, bu yüzden amacım orijinal oynamaktı Epic'in de gelişmesini istediğimden
ben mağaza tercihimi oradan kullandım tahminimde ileride kupon vs. ile yaz indirimlerinde vs. 900 TL gibi fiyatlara alınabilecektir ama ben beklemek istemedim yani konu buna vesile oldu. Açıkçası ben Steam'den alın veya almayın tavsiyesinde bulunmak istemiyorum kim nereden istiyorsa alsın zaman hakkında da konuşmak istemiyorum dolar artar Epic zam yapar bu sefer almayın dedin olur ucuzlar dedin olur, beklemeyin derim bu sefer 900 TL'ye 700 TL'ye düşer. Benim tavsiyem rahat olun ben sırf bayram diye aldım haberinize. 
Kısaca herkese iyi bayramlar, mutlu bayramlar dilerim. Benimde bayramım God of War arkadaşlar. Millet tatile gider ben God of War oynayacağım.
Edit: Steam hesabımda akrabam var, onunda görmemesi işime geliyor yalan yok.

Kesinlikle ucuz diye değil tamamen iyi niyetlerle.
Kısaca herkese iyi bayramlar, mutlu bayramlar dilerim. Benimde bayramım God of War arkadaşlar. Millet tatile gider ben God of War oynayacağım.
Edit: Steam hesabımda akrabam var, onunda görmemesi işime geliyor yalan yok.

Son düzenleme:
Lessra
Başarılı
Bende key olarak aldım dün 2 saat deneyimledim kesinlikle fiyatına değer şimdi tekrar giricem oynucam baya 10/10.
Hocam Steam takıntım var fiyatına bakmıyorum tüm popüler oyunları alıyorum param oldukça.
Ben Epic beyden aldım arkadaşlar, öncelikle Steam'den olsun takıntım var yalan yok ancak Türk lirası bu kadar değersizken ben Steam'den alışveriş yapmanın lüks olduğunu düşünüyorum. İnternet sitelerinden de key almaya üşendim zaten indirim olsa 1525 TL fiyata Steam'den direkt alırsınız. Oyunda ne kadar güzel olursa olsun 40 50 saat oynayacağım. 2018 olan versiyonu benim Steam hesabımda (160 TL ile almıştım hatta daha ucuza) isterdim ki ikisi koleksiyon gibi dursun orada ancak Steam'in PC platformunda tek el olmasını istemiyorum üstelik 1000 TL benim psikolojik sınırım. Epic 1199 TL'ye satıyor benim de %5 kalan sayesinde 10 20 TL geri param vardı. 1000 TL'ye yakın bir fiyat olduğundan 100 TL'yi görmezden geldim ve satın aldım. God of War oynarken çok etkilenmiştim, bu yüzden amacım orijinal oynamaktı Epic'in de gelişmesini istediğimdenben mağaza tercihimi oradan kullandım tahminimde ileride kupon vs. ile yaz indirimlerinde vs. 900 TL gibi fiyatlara alınabilecektir ama ben beklemek istemedim yani konu buna vesile oldu. Açıkçası ben Steam'den alın veya almayın tavsiyesinde bulunmak istemiyorum kim nereden istiyorsa alsın zaman hakkında da konuşmak istemiyorum dolar artar Epic zam yapar bu sefer almayın dedin olur ucuzlar dedin olur, beklemeyin derim bu sefer 900 TL'ye 700 TL'ye düşer. Benim tavsiyem rahat olun ben sırf bayram diye aldım haberinize.Kesinlikle ucuz diye değil tamamen iyi niyetlerle.
Kısaca herkese iyi bayramlar, mutlu bayramlar dilerim. Benim de bayramım God of War arkadaşlar. Millet tatile gider ben God of War oynayacağım.
Eki Görüntüle 136768
Edit: Steam hesabımda akrabam var, onunda görmemesi işime geliyor yalan yok.![]()
Hocam Steam takıntım var fiyatına bakmıyorum tüm popüler oyunları alıyorum param oldukça.
Metacritic incelemelerine bakayım dedim orada da kimi 2018 daha iyiydi demiş kimi bu sinema filmi oynanış az demiş ki God of War hakikaten bol bol animasyon kullanmayı seven bir yapım belli.Parasını hak eder ama birinci oyunu kadar beğenmedim hiç.
Yeni konular
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube