Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eIysioN

Çalışkan
Oyunda her zaman yerde kare gölgeler oluşuyor. Oyunun başında böyle bir sorun yoktu. Oyun içi ayarları kurcaladım, oyun dosyalarını doğruladım, ekran kartını resetledim ama sorun çözülmedi. Oynarken rahatsız ediyor. Çözüm öneriniz var mı?
  • GPU: Gigabyte RX 9070 XT
  • CPU: R5 7600
ScreenShot-2025-11-18_23-54-14.webp

Çözüm
God of War'ın dosya sistemini bilmiyorum; ancak save dosyasının içinde bir config dosyası ya da ayar dosyası bulunuyorsa onu komple sil.

Oyuna girince o dosyanın yenisi ve sıfırı oluşacak, belki savein düzelir.
Aradım ama bulamadım, biraz daha detaylı bakayım o halde. Yardımın için teşekkürler.

sorun save'de değilmiş bu arada adrenalin 25.9.1 sürümüne geçince sorun çözüldü.
Diğer oyunlarda böyle bir hata alıyor musun veya buna benzer? Çok düşük bir ihtimal ancak sorun save dosyasından ve ona bağlı config dosyasından kaynaklı olabilir mi?

Farklı bir save dosyasından oyunu deneme şansın var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunlarda böyle bir hata alıyor musun veya buna benzer? Çok düşük bir ihtimal ancak sorun save dosyasından ve ona bağlı config dosyasından kaynaklı olabilir mi?

Farklı bir save dosyasından oyunu deneme şansın var mı?
Diğer oyunlarda yok. Yeni save açıp deneyeyim.

Oynadığım savei düzeltmemin bir yolu var mı?
God of War'ın dosya sistemini bilmiyorum; ancak save dosyasının içinde bir config dosyası ya da ayar dosyası bulunuyorsa onu komple sil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aradım ama bulamadım, biraz daha detaylı bakayım o halde. Yardımın için teşekkürler.

sorun save'de değilmiş bu arada adrenalin 25.9.1 sürümüne geçince sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm