Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Değil. CD Projekt Red'in oluşturduğu oyun satma platformu bu. Nacizane bir öneri böyle net şeylerde bile tartışacak seviyedeki bir insanla tartışmayın, nefesinize yazık.
Ben arkadaşıyım ve biraz yalanda söylemiş size ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benimle :D falan diye ben virüs algılanınca söyledim sadece ilk baştada şaka amaçlı yapmıştım.

Ben arkadaşıyım ve biraz yalanda söylemiş size ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benimle :D falan diye ben virüs algılanınca söyledim sadece ilk baştada şaka amaçlı yapmıştım.

Yanlış anlamışım :eek:

Konuşmasın, yaşam kaliten için daha iyi olmuş. “dodged a bullet.”

Yaşam kalitesi içinmi iyiymiş size ben cyberpunka virüs der miyim? Şaka amaçlı yapıyordum ama arkadaş ciddiye almış.

Kavga ettik cumlesini okuyunca patladim hocam :D. Azicik bilgisi olsa size virus diye dayatmaz.

Merak etmeyin benim bilgim var ama arkadaş her şeyi ciddiye alıyor ben dalgasına öyle konusuyordum 2+1 4 desem akşama kadar tartışır.

Değil. CD PROJEKT RED'in oluşturduğu oyun satma platformu bu. naçizane bir öneri böyle net şeylerde bile tartışacak seviyedeki bir insanla tartışmayın, nefesinize yazık.

Evet haklısınız ama arkadaşım her şeyi ciddiye alıyor ben dalga geçiyordum asıl benim nefesime yazık eğer tanısaydınız nasıl biri oldugunu anlardınız.