Merhabalar. Bu foruma artık işim düşünce geliyorum gibi oldu ama buradaki Hocalarımın da fikrini almadan bir şey yapmak istemiyorum şahsen.

Bu konularda fazla cahilim, pazartesi resmi bir öğretmenler günü töreni olacak. Bizden de kumaş siyah pantolon, beyaz gömlek, siyah ayakkabı istediler. Biraz zayıf biri olduğum için gömleği içeriye sokunca bana kötü geliyor gibi. Fakat dediğim gibi bu konuları bilmediğim için bir şey de demek istemiyorum. 1.75 boy 53 kilo.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Merhabalar. Bu foruma artık işim düşünce geliyorum gibi oldu ama buradaki Hocalarımın da fikrini almadan bir şey yapmak istemiyorum şahsen.

Bu konularda fazla cahilim, pazartesi resmi bir öğretmenler günü töreni olacak. Bizden de kumaş siyah pantolon, beyaz gömlek, siyah ayakkabı istediler. Biraz zayıf biri olduğum için gömleği içeriye sokunca bana kötü geliyor gibi. Fakat dediğim gibi bu konuları bilmediğim için bir şey de demek istemiyorum. 1.75 boy 53 kilo.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)
İçine sokmazsanız çok kötü görünür. Benim bildiğim gömlek içine sokulur.

Örnek video;

Bu adamın fiziği ile sence 1.75 57kilo bir mi?
Ben sadece örnek video gösterdim. İçine sokulmadığı zaman ne kadar eksik ve kötü görüntü oluşacağına vurgu yapmak istedim. Arkadaş içine soksa da sokmasa da zaten zayıflığı belli. Zayıf biri zayıf gözükmeyeyim gibi bir kombin yapacaksa bu kombin tarzı kesinlikle o tarz değil. Birbirimizi kandırmayalım.

Ben sadece örnek video gösterdim. İçine sokulmadığı zaman ne kadar eksik ve kötü görüntü oluşacağına vurgu yapmak istedim. Arkadaş içine soksa da sokmasa da zaten zayıflığı belli. Zayıf biri zayıf gözükmeyeyim gibi bir kombin yapacaksa bu kombin tarzı kesinlikle o tarz değil. Birbirimizi kandırmayalım.
Zayıf gözükmemek meselesi değil Hocam da, hani hangisi daha düzgün bir biçimde durur. Özellikle kol kısmı çok kötü geliyor bana içeriye sokunca. Hem gömlek kırışıyor hem de bana göre düzgün olmayan bir görüntü oluşuyor.

Zayıf gözükmemek meselesi değil Hocam da, hani hangisi daha düzgün bir biçimde durur. Özellikle kol kısmı çok kötü geliyor bana içeriye sokunca. Hem gömlek kırışıyor hem de bana göre düzgün olmayan bir görüntü oluşuyor.
Her iki tarzda kombinin fotoğrafını çekip atabilir misiniz? Daha doğru yorumlama yapabiliriz.

Forumun amacı bu.

Önce şunu söyleyeyim, gömleği kemer çevresi civarlarında salınık da bırakabilir, gömlek eteklerini pantolonun içerisine de sokabilirsin. Salaş durup güzel görünen gömlekler de var. Katıldığın etkinlikten etkinliğe değişir, salınık bırakmak biraz daha günübirlik bir hava katarken içine yerleştirmek daha resmi bir görünüm kazandırır. Anladığım kadarıyla senin durumunda pek de bir farkı yok. Hangisinin üzerinde daha iyi durduğunu düşünüyorsan onu seç.

İlla içine koyacağım diyorsan, gömleğin eteklerine iyi bak. İyice sıkıştırdıktan sonra biraz kollarını kaldır, özellikle kemer üstünde hafif düzeltip daha resmi bir görünüm vermen gerekebilir. O bölgelerde çok toplu durmaması lazım, toplu derken şişkin görünmesinden bahsediyorum, yoksa derli toplu zaten dursa iyi olur. Gömlek eteğinin arkası önünden uzunsa önce arkayı, sonra önü koy. Bu şahsi görüşümdür ama gömleği içine koymak, üstüne ceket tarzı bir şey giyildiği zaman daha mantıklı. Normale göre daha iyi duruyor.

Biraz gömleğin ve pantolonun tipine de bağlı aslında. Misal chino tipi pantolonların üstüne gömlek salmak biraz saçma olur.

Bu arada aslında zayıf olman çok problem değil, gömlek aşırı dar bir biçimde üzerine yapışmıyorsa.

Bu adamın fiziği ile sence 1.75 57kilo bir mi?

180 60 kilo.

IMG_4075.webp