Üstünüze giydiğiniz ceket sizi olduğunuzdan daha büyük gösteriyor. Ceketi çıkardığınızda bariz bir şekilde küçüleceğinize eminim :)
Küçülmüş mü? Şu tarz slim fit gömleği pantolonun içine sokmayana adam madam denmez.

IMG_3102.webp

Her iki tarzda kombinin fotoğrafını çekip atabilir misiniz? Daha doğru yorumlama yapabiliriz.
Hocam yarın atsam? Akşam biraz uğraştırır gibi.
Forumun amacı bu.

Önce şunu söyleyeyim, gömleği kemer çevresi civarlarında salınık da bırakabilir, gömlek eteklerini pantolonun içerisine de sokabilirsin. Salaş durup güzel görünen gömlekler de var. Katıldığın etkinlikten etkinliğe değişir, salınık bırakmak biraz daha günübirlik bir hava katarken içine yerleştirmek daha resmi bir görünüm kazandırır. Anladığım kadarıyla senin durumunda pek de bir farkı yok. Hangisinin üzerinde daha iyi durduğunu düşünüyorsan onu seç.

İlla içine koyacağım diyorsan, gömleğin eteklerine iyi bak. İyice sıkıştırdıktan sonra biraz kollarını kaldır, özellikle kemer üstünde hafif düzeltip daha resmi bir görünüm vermen gerekebilir. O bölgelerde çok toplu durmaması lazım, toplu derken şişkin görünmesinden bahsediyorum, yoksa derli toplu zaten dursa iyi olur. Gömlek eteğinin arkası önünden uzunsa önce arkayı, sonra önü koy. Bu şahsi görüşümdür ama gömleği içine koymak, üstüne ceket tarzı bir şey giyildiği zaman daha mantıklı. Normale göre daha iyi duruyor.

Biraz gömleğin ve pantolonun tipine de bağlı aslında. Misal chino tipi pantolonların üstüne gömlek salmak biraz saçma olur.

Bu arada aslında zayıf olman çok problem değil, gömlek aşırı dar bir biçimde üzerine yapışmıyorsa.
Dar olmasından ziyade fazla bol duruyor. Beden olarak en küçük bu zaten boya da uygun olacak şekilde. Haliyle pantolonun içine koyunca da gömlek kırışıyor.

Dar olmasından ziyade fazla bol duruyor. Beden olarak en küçük bu zaten boya da uygun olacak şekilde. Haliyle pantolonun içine koyunca da gömlek kırışıyor.
Kafamda canlandırdığım türden bir bolluksa sıkıntı olabilir, çünkü bu olayı zaten daha resmi görünsün diye yapıyoruz. Bol olması demek daha günlük görünmesi demek. Ya gömlek değişecek, ya salınmış bir şekilde denenecek, ya da bolluğu göstermeyecek bir dış giyim daha eklenecek (bu da riskli olabilir eğer sıcak vs. gereği çıkarmak gerekirse).

Küçülmüş mü? Şu tarz slim fit gömleği pantolonun içine sokmayana adam madam denmez.

Eki Görüntüle 101010
Kemikleriniz arkadaşa göre büyüme evresini tamamlamış durumda. O yüzden arkadaşın kilosu sizi geçse bile sizden büyük gözükemeyecektir yüksek ihtimal. Çünkü kemik yapıları hala gelişim evresinde. Ek olarak fotoğrafa göre yağ oranınızın düşük kas kütlenizin ufakta olsa var olduğu görülüyor bu yüzden normalde sizinle aynı değerlere sahip birine göre iyi görünüyorsunuz. 1.80 boyda 60 kilo bu fotoğraflara bakınca pek sırıtmıyor gibi gözüküyor. Ek olarak fotoğraf ilizyonu yapmışsınız diyebiliriz 2. fotoğrafı çekerken 1 2 adım öne çıkmışsınız ve bu sizi daha büyük göstermiş. Ama kilonuza göre her türlü sırıtmıyorsunuz diyebilirim.

Hocam yarın atsam? Akşam biraz uğraştırır gibi.

Gömlek size büyük geliyor galiba. En küçük beden demişsiniz yapacak fazla bir şey yok gibi. Gelecek yıllarda kilo almaya çalışın. Fazla zayıf birisiniz ve giydiğiniz kıyafetler oturmuyor size muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gömlek size büyük geliyor galiba. En küçük beden demişsiniz yapacak fazla bir şey yok gibi. Gelecek yıllarda kilo almaya çalışın. Fazla zayıf birisiniz ve giydiğiniz kıyafetler oturmuyor size muhtemelen.

Kıyafetler düzgün duruyorlar günlük yaşantıda olduğu için fakat gömlekte iş biraz sıkıntılı oluyor.

Hiç oturmuyor üzerime gömlek içeriye soksam kırışacak dışarıda durunca da resmiyeti bozulacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyafetler düzgün duruyorlar günlük yaşantıda olduğu için fakat gömlekte iş biraz sıkıntılı oluyor.

Hiç oturmuyor üzerime gömlek içeriye soksam kırışacak dışarda durunca da resmiyeti bozulacak.
Dikkat ederseniz gömleğin iyi durduğu kişiler zaten kalıplı, vücudu iyi insanlar. Zayıf denilebilicek birinin klasik gömlek üstünde pek iyi durmaz zaten. Benimde zayıf olduğum yıllarda ben hiç gömlek giyemezdim çok kötü duruyordu. Biraz vücudu şekile sokunca çok iyi durmaya başladı. Sizin için şu an pek yapacak bir şey yok gibi içine sokunca kırışıyor diyorsunuz en iyisi dışarda bırakmak sizin nezlinizde.

Son düzenleme:
20241123_231049~2.webp

Şöyle bir şey oluyor Hocam kıyafetleri giyince.

Atlet mecburi kiminde olsun kiminde olmasın uğraşmayalım dediler.

Böyle iyi duruyorsa benlik sorun yok. Ama kötü durduğunu hissediyorum. @Emre Human hocam nasıl yapmalıyım önemli bir şey lütfen yardım edin :/

Son düzenleme: