dotsh

Üstün
Yaklaşık 1 aydır bir haber sayfası yönetiyorum. Zaten konusunu açmıştım. Okul vb. nedenler yüzünden anında paylaşım yapamıyorum ve haberler birikiyor. Hepsini bir anda attığımda ise 1 tanesi 3 beğeni alırken diğeri 30 beğeni alıyor. Kaç saat arayla atarsam daha çok etkileşim alır?

Benim şu an otomasyona ihtiyacım yok. Yine de sağ olun. Etkilişimi arttırmak için gönderileri kaç saat arayla atmam gerektiğini ve hangi saatlerde atmam gerektiğini öğrenmek istiyorum.
Hocam ilgi çekici haberleri paylaşmanız önemli. İnsanların tepkisini alacak haberler vb. Haber sayfası için saatte bir veya 30-45 dakikada bir paylaşım yapmanız en ideali. Çoğu sayfa böyle çalışıyor çünkü.

Hocam ilgi çekici haberleri paylaşmanız önemli. İnsanların tepkisini alacak haberler vb. Haber sayfası için saatte bir veya 30-45 dakikada bir paylaşım yapmanız en ideali. Çoğu sayfa böyle çalışıyor çünkü.
Bir de, bunları otomatik olarak "şu saatte paylaşılsın" paylaşmak istiyorsanız Meta Business Suite üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Nerede tam olarak? Öyle bir özellik göremedim.

Instagram hesabımı satmadan önce öyle bir özellik vardı kullanıyordum ama şimdi bende göremedim ya planlama yapabilmek için belli bir takipci istiyor ya da özelliği kaldırdılar bende göremedim. Videoyu paylaşacakken gelişmiş ayarlardan bu videoyu planla yeri vardı şimdi ise yok.