Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Uğraşmışsınız biraz fakat ben başka bir yöntem vereyim. Öncelikle beta sürümünü indirin:
Dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Artık arkada servis şeklinde çalışması gerekiyor. Discord'u açarken gene de
2_any_country_dnsredir.cmddosyasının içindeki -9 değerini -5 ile değiştirin.service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmddosyasının içeriğini tamamen silin ve bunu yapıştırın:
Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
echo This script should be run with administrator privileges.
echo Right click - run as administrator.
echo Press any key if you're running it as administrator.
pause
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility"
sc start "GoodbyeDPI"
POPD
Dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Artık arkada servis şeklinde çalışması gerekiyor. Discord'u açarken gene de
2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını çalıştırmanız gerekebilir. Açtıktan sonra kapatsanız dahi bir sorun çıkmaması gerekiyor.İfakat
Başarılı
İnternet Turkcell Superonline kullanıyorum.İnternet hizmeti aldığınız kuruluş (Turkcell, Türk Telekom vb). Ne kusuru hocam. Estağfurullah.
Physic
Üstün
Turkcell Superonline olanı kuracaksınız o zaman.
İfakat
Başarılı
service_install_dnsredir_turkeydosyasını yönetici olarak çalıştırmıştım herhangi bir sorun olur mu?Birde
service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline dosyasını mı çalıştırayim? 2 tane var o yüzden soruyorum.Physic
Üstün
service_install_dnsredir_turkeydosyasını yönetici olarak çalıştırmıştım herhangi bir sorun olur mu?
Bir deservice_install_dnsredir_turkey_alternative_superonlinedosyasını mı çalıştırayim? 2 tane var o yüzden soruyorum.
Sorun olmaz hocam. Remove dosyasını çalıştırarak silin önce.
Superonline olan 2 dosyayı da, eğer önceki çalışmadıysa deneyebilirsin.Bir tanesini çalıştıracaksınız. Superonline.service_install_dnsredir_turkeydosyasını yönetici olarak çalıştırmıştım herhangi bir sorun olur mu?
Birdeservice_install_dnsredir_turkey_alternative_superonlinedosyasını mı çalıştırayim? 2 tane var o yüzden soruyorum.
İfakat
Başarılı
Sorun olmaz hocam. Remove dosyasını çalıştırarak silin önce.
Superonlineolan 2 dosyayı da, eğer önceki çalışmadıysa deneyebilirsin.
service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline Dosyasını yönetici olarak çalıştırdım, ayarlardan DNS'i değiştirmem gerektiğini söyliyor. Hangi DNS ayarını yapmam gerek?Uğraşmışsınız biraz fakat ben başka bir yöntem vereyim. Öncelikle beta sürümünü indirin:
2_any_country_dnsredir.cmddosyasının içindeki -9 değerini -5 ile değiştirin.service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmddosyasının içeriğini tamamen silin ve bunu yapıştırın:
Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
echo This script should be run with administrator privileges.
echo Right click - run as administrator.
echo Press any key if you're running it as administrator.
pause
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility"
sc start "GoodbyeDPI"
POPD
2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını çalıştırmanız gerekebilir. Açtıktan sonra kapatsanız dahi bir sorun çıkmaması gerekiyor.İfakat
Başarılı
Uğraşmışsınız biraz fakat ben başka bir yöntem vereyim. Öncelikle beta sürümünü indirin:
2_any_country_dnsredir.cmddosyasının içindeki -9 değerini -5 ile değiştirin.service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmddosyasının içeriğini tamamen silin ve bunu yapıştırın:Kod:@ECHO OFF PUSHD "%~dp0" set _arch=x86 IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64) IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64) echo This script should be run with administrator privileges. echo Right click - run as administrator. echo Press any key if you're running it as administrator. pause sc stop "GoodbyeDPI" sc delete "GoodbyeDPI" sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5" start= "auto" sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility" sc start "GoodbyeDPI" POPD
Dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Artık arkada servis şeklinde çalışması gerekiyor. Discord'u açarken gene de2_any_country_dnsredir.cmddosyasını çalıştırmanız gerekebilir. Açtıktan sonra kapatsanız dahi bir sorun çıkmaması gerekiyor.
service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd İlk önce bu dosyayı yönetici olarak çalıştırıp sonra 2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını çalıştıracağım değil mi? Birde DNS'i değiştirmem gerekiyor mu?İlk dosyayı bir defa çalıştırdığın zaman bilgisayarın için servis oluşturacak. Yani bir daha çalıştırmana gerek kalmayacak. İkinci dediğin dosyayı ise eğer Discord'a giremezsen çalıştır, girince kapat.
Şu an hangi DNS'i kullandığınızı bilmiyorum, o yüzden yorum yapamayacağım. Deneyin, eğer olmazsa videodaki gibi DNS adresinizi 1.1.1.1 yaparsınız.
İfakat
Başarılı
İlk dosyayı bir defa çalıştırdığın zaman bilgisayarın için servis oluşturacak. Yani bir daha çalıştırmana gerek kalmayacak. İkinci dediğin dosyayı ise eğer Discord'a giremezsen çalıştır, girince kapat.
Şu an hangi DNS'i kullandığınızı bilmiyorum, o yüzden yorum yapamayacağım. Deneyin, eğer olmazsa videodaki gibi DNS adresinizi 1.1.1.1 yaparsınız.
DNS olarak İnternet Sağlaycımın otomatik DNS'ini kullanıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatsam bile otomatik arka planda yine çalışır değil mi? Birde GoodbyeDPI servisini silmek için
service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırmam yeterli olur değil mi?