Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Uğraşmışsınız biraz fakat ben başka bir yöntem vereyim. Öncelikle beta sürümünü indirin:
Dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Artık arkada servis şeklinde çalışması gerekiyor. Discord'u açarken gene de
2_any_country_dnsredir.cmddosyasının içindeki -9 değerini -5 ile değiştirin.service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmddosyasının içeriğini tamamen silin ve bunu yapıştırın:
Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
echo This script should be run with administrator privileges.
echo Right click - run as administrator.
echo Press any key if you're running it as administrator.
pause
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility"
sc start "GoodbyeDPI"
POPD
Dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Artık arkada servis şeklinde çalışması gerekiyor. Discord'u açarken gene de
2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını çalıştırmanız gerekebilir. Açtıktan sonra kapatsanız dahi bir sorun çıkmaması gerekiyor.Evet, servis olarak yüklediği için çalışır.Bilgisayarı yeniden başlatsam bile otomatik olarak arka planda yine çalışır, değil mi?
Evet, yeterli olur.Bir de GoodbyeDPI servisini silmek içinservice_remove.cmddosyasını yönetici olarak çalıştırmam yeterli olur, değil mi?
Superonline olduğu için belki sorun çıkarabilir, gene de bi' deneyin bakalım. Olmadı videodaki gibi değiştirirsiniz DNS'i.DNS olarak internet sağlayıcımın otomatik DNS'ini kullanıyorum.
İfakat
Başarılı
Dediğiniz gibi yaptım. Sadece ilk açarken çalıştırdımEvet, servis olarak yüklediği için çalışır.
Evet, yeterli olur.
Superonline olduğu için belki sorun çıkarabilir, gene de bi' deneyin bakalım. Olmadı videodaki gibi değiştirirsiniz DNS'i.
2_any_country_dnsredir.cmd dosyayı fakat kapattıktan sonra yine gidiyor hocam discord. Hemen gitmiyor fakat bir 15-20dk geçince bir şey yapamaz oluyorum.İfakat
Başarılı
Hocam sanırım GoodbyeDPI kullanamayacağım çünkü valorant'ı açmaya çalıştığımda bir hata verdi GoodbyeDPI arka plandan kapattıktan sonra düzeldi. Hile olarak algılamasından korktum.DNS adresini videodaki gibi 1.1.1.1 yapıp dener misin bir de? Ayrıca başlat menüsüne "Hizmetler" yazıp GoodbyeDPI'ın var olup olmadığını kontrol eder misin?
Merhabalar hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben tüm dediklerinizi tekrar yaptım hocam DNS'i de değiştirdim GoodByeDPI da arka planda hizmetlerde gözüküyor. Discord'da şu anlık bir sıkıntı çıkmadı sanırım DNS değiştirmek gerekiyormuş. Yalnız valorant'a giremiyorum VAL 59 hatası verdi riot client'i arka plandan kapattım tekrar denedim yine aynı hatayı verdi. Ne yapabilirim bunun için?DNS adresini videodaki gibi 1.1.1.1 yapıp dener misin bir de? Ayrıca başlat menüsüne "Hizmetler" yazıp GoodbyeDPI'ın var olup olmadığını kontrol eder misin?
Son düzenleme:
Bu sorun için farklı bir konu açın fakat Vanguard'ı da arka plandan kapatıp sistemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. GoodbyeDPI ile beraber Valorant'ta sıkıntı yaşandığını da duymuştum fakat emin değilim. Bu konudaki sorunun çözüldü sanırım?Yalnız Valorant'a giremiyorum, VAL 59 hatası veriyor. Riot Client'i arka plandan kapattım, tekrar denedim ve yine aynı hatayı verdi. Ne yapabilirim bunun için?
İfakat
Başarılı
Evet, bu konu için sorunum çözüldü. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Dediğiniz gibi valorant için ayrı bir konu oluşturayim.Bu sorun için farklı bir konu açın fakat Vanguard'ı da arka plandan kapatıp sistemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. GoodbyeDPI ile beraber Valorant'ta sıkıntı yaşandığını da duymuştum fakat emin değilim. Bu konudaki sorunun çözüldü sanırım?