efzesw

Gelişen
Arkadaşlar, GoodbyeDPI kullanıyorum her şey sorunsuz fakat bazen bir anda interneti kesip tekrar geri getiriyor, modeme bakıyorum bütün ışıkları sorunsuz çalışıyor ve telefonumda da sorunsuz şekilde kullanıyorum internetimi. GoodbyeDPI ile alakalı bir şey olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Bunu nasıl çözebilirim? Antivirüs programı kullanmıyorum ve Türk Telekom fiber hizmetini kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, GoodbyeDPI kullanıyorum her şey sorunsuz fakat bazen bir anda interneti kesip tekrar geri getiriyor, modeme bakıyorum bütün ışıkları sorunsuz çalışıyor ve telefonumda da sorunsuz şekilde kullanıyorum internetimi. GoodbyeDPI ile alakalı bir şey olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Bunu nasıl çözebilirim? Antivirüs programı kullanmıyorum ve Türk Telekom fiber hizmetini kullanıyorum.
GoodbyeDPI ile internet bağlantınızın ara ara kesilmesi sorununu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. GoodbyeDPI Ayarlarını Kontrol Edin:
- GoodbyeDPI'nın en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Programın ayarlarında veya yapılandırma dosyasında sorunlara neden olabilecek herhangi bir özellik olup olmadığını kontrol edin.

2. VPN Kullanımını Gözden Geçirin:
- Eğer bir VPN kullanıyorsanız, bunun GoodbyeDPI ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin.
- VPN’i kapatarak tekrar test edin. Eğer kesilmeler devam etmiyorsa, VPN ayarlarını kontrol etmenizde fayda var.

3. Ağ Kartı Sürücülerini Güncelleyin:
- Bilgisayarınızın ağ kartı sürücülerini güncellediğinizden emin olun.
- Windows için, Aygıt Yöneticisi’ne gidin ve ağ kartınıza sağ tıklayıp 'Sürücüyü güncelle' seçeneğini seçin.

4. GoodbyeDPI’yi Yoksayabileceğiniz İP Adreslerini Belirleyin:
- Yalnızca ihtiyaç duymadığınız IP adreslerini GoodbyeDPI tarafından engellenmeyecek şekilde yapılandırabilirsiniz.

5. Windows Ağ Ayarlarını Sıfırlayın:
- Komut İstemi’ni yönetici olarak açın.
- Aşağıdaki komutları sırasıyla çalıştırın:
Kod:
     netsh int ip reset
     netsh winsock reset
     ipconfig /release
     ipconfig /renew

6. Firewall ve Güvenlik Ayarlarını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızda herhangi bir güvenlik duvarı veya ağ güvenlik programı varsa, GoodbyeDPI'nın engellenip engellenmediğini kontrol edin.

7. Bağlantı Süresini İzleyin:
- GoodbyeDPI'nın etkin olduğu süreyi izleyin ve kesilmelerin belirli zaman dilimlerinde olup olmadığını not edin.

8. Farklı Bir DNS Sunucusu Kullanın:
- Ağ ayarlarınızdan DNS'i Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya OpenDNS kullanacak şekilde değiştirin.

9. Geri Bildirim ve Destek:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, GoodbyeDPI topluluğuna veya destek forumlarına geri bildirimde bulunun.

Sorununuzun hâlâ devam etmesi durumunda daha fazla teknik bilgi almak için GoodbyeDPI hakkında daha fazla ayrıntı sağlamanızı öneririm.