lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar, GoodbyeDPI açıkken internetten ödeme yapacağım zaman kod girilen sayfa açılmıyor. Her seferinde kapatıp tekrar sayfayı yenileyip açmam gerekiyor. Büyük sorun değil ama ekstra uğraş oluyor. Çözmenin bir yolu var mı?

Maalesef yok diye biliyorum. service_remove yapın, ardından sadece dnsredir_turkey’i açık bırakın. Belirli zamanlarda açık dursun. Yoksa sorun yapar. Eğer ISS engellemiyorsa DNS değiştirebilirsiniz.

Sistem geneli çalışmayan çözümleri tercih edebilirsin. Biri ByeDPI, diğeri Warp proxy modu. Sadece istediğin uygulama örneğin discord için çalıştırabilirsin.

Selam arkadaşlar, GoodbyeDPI açıkken internetten ödeme yapacağım zaman kod girilen sayfa açılmıyor. Her seferinde kapatıp tekrar sayfayı yenileyip açmam gerekiyor. Büyük sorun değil ama ekstra uğraş oluyor. Çözmenin bir yolu var mı?
Aynı sorunu biraz alakasız olsa da, bazı VPN / DNS'lerde yaşatıyor. service_remove'u yönetici olarak çalıştırdıktan sonra, işinizi tamamlayıp tekrar kurmanız daha iyi olabilir.

Ben GoodbyeDPI'yi Recep Baltaş duyurduğundan beri kullanıyorum o zamandan bu zamana neredeyse 20 30 kere online satın alım gerçekleştirmişimdir böyle bir sorunla karşılaşmadım. Uzantılarınızı kontrol etmekte fayda var.