slaxsis

Uzman
İyi günler,

GoodbyeDPI'ı çalıştırdığımda Discord'da "Update failed" yazıyor. Her videodaki çözüm yolunu denedim ama düzelmedi.

Yardım edebilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu rehbere bakabilirsiniz. Manuel DNS değiştirmeye ve IPv6 kapatmaya yardımcı olur.

GoodByeDPI Türkiye sürümünü kullanıyorsunuz değil mi? Önce "service_remove" sonra "service_install_dnsredir_turkey" dosyasını yönetici olarak açın. Yine olmazsa "service_install_dnsredir_turkey_alternative6_superonline" dosyasını yönetici olarak açmayı deneyebilirsiniz. Yine olmazsa ISS ile ilgili bir durum olabilir.

Şu rehbere bakabilirsiniz. Manuel DNS değiştirmeye ve IPv6 kapatmaya yardımcı olur.

GoodbyeDPI Türkiye sürümünü kullanıyorsunuz değil mi? Önce "service_remove" sonra "service_install_dnsredir_turkey" dosyasını yönetici olarak açın. Yine olmazsa "service_install_dnsredir_turkey_alternative6_superonline" dosyasını yönetici olarak açmayı deneyebilirsiniz. Yine olmazsa ISS ile ilgili bir durum olabilir.
Düzelmedi.

Cihaza manuel DNS girmeyi unutma, ayrıca IPv6 açıksa mutlaka kapat.
Yapmışım ama olmuyor.

İyi günler,

GoodbyeDPI'ı çalıştırdığımda Discord'da "Update failed" yazıyor. Her videodaki çözüm yolunu denedim ama düzelmedi.

Yardım edebilecek birisi var mı?

Türk Telekom kullanıyorsan aynı zamanda WARP da açman lazım (en azından bende öyle çözüldü). Superonline kullanan arkadaşımız DNS+goodbye ile girerken ben 50 çeşit şey yüklüyordum.

Bende benzer bir sorunla karşılaştım. Modemin arayüzünden DNS değiştirince çözüldü. Tabii, bilgisayarda da değiştirmiş olman gerekiyor. Onun dışında, güvenlik duvarını kapatabilirsin. Bu da bazen sorunu çözüyor.

Olmadı.
Bende benzer bir sorunla karşılaştım. Modemin arayüzünden DNS değiştirince çözüldü. Tabii, bilgisayarda da değiştirmiş olman gerekiyor. Onun dışında, güvenlik duvarını kapatabilirsin. Bu da bazen sorunu çözüyor.

Türk Telekom kullanıyorsan aynı zamanda WARP da açman lazım (en azından bende öyle çözüldü). Superonline kullanan arkadaşımız DNS+goodbye ile girerken ben 50 çeşit şey yüklüyordum.

Olmadı.