Detaylar
Kim cevapladı?ramazandeveli
Yetkin
GoodbyeDPI'da bir sıkıntı olmalı. Yoksa aktif şu an. Sorunsuz çalışmakta. Bence Goodbye sürümünü kontrol ediniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
slaxsis
Uzman
Cihaza manuel DNS girmeyi unutma, ayrıca IPv6 açıksa mutlaka kapat.
Tarif eder misiniz?
GoodbyeDPI'da bir sıkıntı olmalı. Yoksa aktif şu an. Sorunsuz çalışmakta. Bence Goodbye sürümünü kontrol ediniz.
Son sürüm.
- Makaleler
- 62
Şu rehbere bakabilirsiniz. Manuel DNS değiştirmeye ve IPv6 kapatmaya yardımcı olur.
İlk önce ağ ayarlarını açın.
Daha sonra DNS sunucusu ataması yazan yerdeki düzenle butonuna tıklayın.
Açılan ekranda DNS'i girip alttaki HTTPS üzerinden DNS yazan yeri "Açık (otomatik şablon)" yapın.
Aynı şeyi alternatif DNS için de yapın.
Bu sayede HTTPS üzerinden DNS'i aktif etmiş oldunuz.
Açılan ekranda DNS'i girip alttaki HTTPS üzerinden DNS yazan yeri "Açık (otomatik şablon)" yapın.
- Quezzy
- dns https nasıl windows windows 11
- Forum: İnternet Erişimi
GoodByeDPI Türkiye sürümünü kullanıyorsunuz değil mi? Önce "service_remove" sonra "service_install_dnsredir_turkey" dosyasını yönetici olarak açın. Yine olmazsa "service_install_dnsredir_turkey_alternative6_superonline" dosyasını yönetici olarak açmayı deneyebilirsiniz. Yine olmazsa ISS ile ilgili bir durum olabilir.
slaxsis
Uzman
Düzelmedi.Şu rehbere bakabilirsiniz. Manuel DNS değiştirmeye ve IPv6 kapatmaya yardımcı olur.
İlk önce ağ ayarlarını açın.
![]()
![]()
![]()
- Quezzy
- dns https nasıl windows windows 11
- Forum: İnternet Erişimi
GoodbyeDPI Türkiye sürümünü kullanıyorsunuz değil mi? Önce "service_remove" sonra "service_install_dnsredir_turkey" dosyasını yönetici olarak açın. Yine olmazsa "service_install_dnsredir_turkey_alternative6_superonline" dosyasını yönetici olarak açmayı deneyebilirsiniz. Yine olmazsa ISS ile ilgili bir durum olabilir.
Yapmışım ama olmuyor.Cihaza manuel DNS girmeyi unutma, ayrıca IPv6 açıksa mutlaka kapat.
Yasin Alemdağ
Yetkin
İyi günler,
GoodbyeDPI'ı çalıştırdığımda Discord'da "Update failed" yazıyor. Her videodaki çözüm yolunu denedim ama düzelmedi.
Yardım edebilecek birisi var mı?
Türk Telekom kullanıyorsan aynı zamanda WARP da açman lazım (en azından bende öyle çözüldü). Superonline kullanan arkadaşımız DNS+goodbye ile girerken ben 50 çeşit şey yüklüyordum.
Bende benzer bir sorunla karşılaştım. Modemin arayüzünden DNS değiştirince çözüldü. Tabii, bilgisayarda da değiştirmiş olman gerekiyor. Onun dışında, güvenlik duvarını kapatabilirsin. Bu da bazen sorunu çözüyor.
slaxsis
Uzman
Olmadı.
Olmadı.
Bende benzer bir sorunla karşılaştım. Modemin arayüzünden DNS değiştirince çözüldü. Tabii, bilgisayarda da değiştirmiş olman gerekiyor. Onun dışında, güvenlik duvarını kapatabilirsin. Bu da bazen sorunu çözüyor.
Türk Telekom kullanıyorsan aynı zamanda WARP da açman lazım (en azından bende öyle çözüldü). Superonline kullanan arkadaşımız DNS+goodbye ile girerken ben 50 çeşit şey yüklüyordum.
Olmadı.
Yasin Alemdağ
Yetkin
WARP 1.1.1.1 olanı seçeceksin ama.