Çok enteresan, güvenli internet gibi profiller yok değil mi aboneliğinizde?
Bir de dediğim dosyayı yönetici olarak mı çalıştırdınız yoksa direkt çift tık mı?
Yönetici olarak çalıştırdım. Güvenli İnternet konusuna gelecek olursak; olası müstehcen durumların önüne geçilsin diye çocuktan ötürü açık. Tek denemediğim opsiyon bir o kaldı sanırım, şimdi deniyorum.

Yönetici olarak çalıştırdım. Güvenli İnternet konusuna gelecek olursak; olası müstehcen durumların önüne geçilsin diye çocuktan ötürü açık. Tek denemediğim opsiyon bir o kaldı sanırım, şimdi deniyorum.
Çok yüksek ihtimalle sorun o hocam. Güvenli interneti kapatıp tekrar dener misiniz?

DoH destekli bir DNS kullanın hocam bazı ISP'ler Win ayalarını değil de ayrı bir DNS Client istiyor şahsen ben Cloudflare WARP Client üzerinden DNS kullanıyorum kapatınca bütün internet erişimimi kaybediyorum.

DoH destekli bir DNS kullanın hocam bazı ISP'ler Win ayalarını değil de ayrı bir DNS Client istiyor şahsen ben Cloudflare WARP Client üzerinden DNS kullanıyorum kapatınca bütün internet erişimimi kaybediyorum.

Oyun oynarken ping çıkmasın diye uğraşıyorum şahsen, bu işlerin erbabı değilim.

Çok yüksek ihtimalle sorun o hocam. Güvenli interneti kapatıp tekrar dener misiniz?

Saatlerdir uğraşıyorum ve maalesef şu sıralar "Güvenli İnternet"i kapatamayacağım sanırım.

Efendim dediğim gibi bir VPN olmuyor ben şahsen kendimde aynı sistemi kullanıyorum DoH destekli bir DNS Client + GoodbyeDPI hiçbir şekilde download düşüşü ping sorunum olmadı.

Bu yaptığınız sistem nasıl çalışıyor tam olarak? Ben WARP kullanmıştım zamanında fakat VPN gibi çalışıyordu sanki. Eğer yanlış hatırlıyorsam affola.

ISS'ten kapatmalarını isteyebilirsiniz. Örneğin Türk Telekom'sa MH'yi arayıp güvenli internet profilini devre dışı bırakmak istiyorum diyip kapattırabilirsiniz.

Arayıp konuştum zaten fakat internet benim adıma kayıtlı olmadığı için hiçbir işlem yaptırtmadı (ilgili kişi yanımda değildi). Mobil uygulamadan ve internet sayfası üzerinden halletmeye çalıştık. Şifre istemek için SMS attık fakat mesaj gönderilemedi gibi saçma sapan şeylerle karşılaştık. Yarın ola hayrola ne diyelim...

Bu yaptığınız sistem nasıl çalışıyor tam olarak? Ben WARP kullanmıştım zamanında fakat VPN gibi çalışıyordu sanki. Eğer yanlış hatırlıyorsam affola.

1752221634541.webp

Sağ alttaki çarka basın.

1752221672062.webp

WARP özellikli 1.1.1.1 yerine düz DNS 1.1.1.1 seçin.

Sonrasında GoodbyeDPI olarak deneme yapın.