22547

Gelişen
Merhaba, iyi sosyaller.

Konuşma ve sosyalleşme uygulamaları için Cloudflare WARP kullanıyordum ancak arka planda oynadığım oyunlara çok olumsuz etkisi oluyor; normalin üzerinde gecikmeler yaşıyorum. Bu nedenle GoodbyeDPI yüklemeyi düşündüm fakat karşılaştığım durum oldukça garipti ve beni şüpheye düşürdü.

GoodbyeDPI’yi kullandığım süreçte evdeki interneti kimse kullanamıyor ve internetle tekrar bağlantı kurmak istediğimde benden tekrar Wi-Fi şifresi istiyor. Şifreyi doğru yazmama rağmen bağlantı kurulamıyor. Aynı sorun telefonumda da yaşanıyor.

Bu durumu yaşayan başka biri var mı? Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Okuyup cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim. Umarım konuyu doğru şekilde aktarabilmişimdir.

Yanlış yere odaklanmışsınız. Kablosuz bağlantınızın kopması GoodbyeDPI kaynaklı değildir.

Peki bunun neden kaynaklı olduğunu bulabilir miyim? Gerçekten saçma gibi gelebilir durumun özeti yukarıda şunuda belirtmek isterim GoodbyeDPI kapattığım süreçte interneti kapattıp açtığımda telefonlarda bağlantı kurabiliyorum açtığım zaman internet erişimleri kesiliyor:lütfen:

Peki bunun neden kaynaklı olduğunu bulabilir miyim? Gerçekten saçma gibi gelebilir durumun özeti yukarıda şunu da belirtmek isterim GoodbyeDPI kapattığım süreçte interneti kapattıp açtığımda telefonlarda bağlantı kurabiliyorum açtığım zaman internet erişimleri kesiliyor:lütfen:

Kabloyla bağlanmayı denedin mi sorun devam ediyor mu? Çünkü kullandığınız şey direk DNS değiştiren bir uygulama

Sürekli olarak kabloyla bağlantı kuruyorum bilgisayarım masaüstü. DNS değiştirmek bana bir zararı olur mu modemin ayarlarını değiştirmek gibi mi?

DNS değiştirdiğinizde oyun indirme hiziniz veya video izlerken ki görüntü kalitesi düşecektir GoodbyeDPI kullanma amacınız ise belli ki DC uygulamaya girerken manuel olarak kendiniz DNS değiştirirseniz GoodbyeDPI ile aynı şeyi yapmış olursunuz ve diğerleride internete bağlanabilir.

DNS değiştirdiğinizde oyun indirme hiziniz veya video izlerken ki görüntü kalitesi düşecektir GoodbyeDPI kullanma amacınız ise belli ki DC uygulamaya girerken manuel olarak kendiniz DNS değiştirirseniz GoodbyeDPI ile aynı şeyi yapmış olursunuz ve diğerleride internete bağlanabilir.
Uygulamada işiniz bittikten sonra ise otomatik eski DNS ayarlarına geri döndürmek daha iyi olabilir

Aynı sorun telefonda da yaşanıyorsa sorun GoodbyeDPI kaynaklı değil modem kaynaklı muhtemelen. GoodbyeDPI kurduğun bilgisayar özelinde çalışır.
Sürekli olarak kabloyla bağlantı kuruyorum bilgisayarım masaüstü. DNS değiştirmek bana bir zararı olur mu modemin ayarlarını değiştirmek gibi mi?
DNS'yi bilgisayardan değiştirebilirsin, modemi kurcalama.

Doğrudur pek bilgim yoktu aydınlattığıınz için teşekkürlerimi sunuyorum. Kullanma amacım doğru tahmin ettiniz. DNS değiştirme şu 1.1.1.1 değil mi bir videoda görüntüleyip denemiştim fakat giriş sağlayamadım DC'ye.

GoodbyeDPI dosya içerisinden temizlemesini yaptım şu anda yüklü değil sorunumdan kaynaklı doğal olarak. Bilgisayar'a temiz bir yeniden yükleme gerçekleştirmeli miyim özel bir yerde saklanmasın o program görmek istemiyorum açıkçası :D

Aynı sorun telefonda da yaşanıyorsa sorun GoodbyeDPI kaynaklı değil modem kaynaklı muhtemelen. GoodbyeDPI kurduğun bilgisayar özelinde çalışır.

DNS'yi bilgisayardan değiştirebilirsin, modemi kurcalama.

Telefonumda GoodbyeDPI. Bulunmuyor DC'de dahil sadece bilgisayar üzerinden bakınıyorum.

DNS 1.1.1.1 olan yöntem değil mi videolarda görüntüleyip denemiştim fakat nafile giriş yapamadım.

https://bireysel.turktelekom.com.tr...rc-vlax1800-wi-fi-6-ax1800-premium-vdsl-modem Bu modeli kullanıyorum ortalama 1-2 ay süre geçmiştir üzerinden

Son düzenleme:

Videodaki kodu dene bu video da Discord için gösterilmiş ama farklı yerlerede girilebiliyor tabii.

Bildiğim kadarıyla Türk Telekom ile discord uygulamasına girilmiyor Windows üzerinden DNS değiştirdiğinizde Google üzerinden giriş yapabiliyorsun

Uygulama olarak değil de tarayıcıdan Discord'a DNS değiştirmeden girilebiliyor bir iki ayarla. Aşağıdaki DNS kısmının ayarıyla ben giriyorum.

Ekran görüntüsü 2025-06-08 114702.webp