Rehber GoodByeDPI Manager – Kuramayanlar İçin Tek Tık Çözüm

emiryuksel

Uzman
Yer
Kadıköy
GoodByeDPI Manager, GoodByeDPI'yi komut satırına ihtiyaç duymadan yönetmenizi sağlayan basit bir masaüstü uygulamasıdır. Servisi tek tıkla kurabilir, çalıştırabilir ya da kaldırabilirsiniz. Arayüz üzerinden Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri mevcuttur.

Özellikle halen kurulumda zorlanan kullanıcılar için geliştirildi.

Kurulum gerektirmez, zip dosyasını indirip çalıştırmanız yeterli.
Detaylar ve indirme bağlantısı için GitHub sayfasına göz atabilirsiniz:

👉 https://github.com/emiryuksel/GoodByeDPI-Manager

Geri bildirimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Diğer projelerime göz atmak isterseniz:
👉 https://emiryuksel.site

Son düzenleme:
Merhaba, uyarı için teşekkür ederim. GoodByeDPI-Manager, ağ sansürünü atlatmak için DPI (Deep Packet Inspection) filtrelerini etkisiz hale getiren açık kaynaklı Goodbyedpi aracını kullanan bir yöneticidir. Bu tür ağ müdahale araçları bazı antivirüs programları (özellikle davranışsal analiz yapanlar) tarafından potansiyel tehdit olarak algılanabiliyor.

Bir süredir ben de bunu yapmayı düşünüyordum frontend ile uğraşmayı sevmediğim için pek niyet edemedim. Eline sağlık. İndirip göz atacağım. Çok faydalı olacaktır eminim.

Bir süredir ben de bunu yapmayı düşünüyordum frontend ile uğraşmayı sevmediğim için pek niyet edemedim. Eline sağlık. İndirip göz atacağım. Çok faydalı olacaktır eminim.
Teşekkürler, beğenmene sevindim. Göz atarsan yorumlarını duymayı çok isterim. Şimdilik biraz launcher gibi oldu ama geliştirmeye devam etmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler, beğenmene sevindim. Göz atarsan yorumlarını duymayı çok isterim. Şimdilik biraz Launcher gibi oldu ama geliştirmeye devam etmeyi düşünüyorum.

Merhaba. Bir kapatma butonu ekleyebilirsen tatlı olur. Öte yandan bir de GoodbyeDPI için yine her zamanki ekstra pencere açılıyor. Tek satırlık bir kod ekleyerek halledilebiliyor olması gerek. GoodbyeDPI'ın orijinal kaynak koduna ilgili kodu ekleyip yeniden derlersen ekstra konsol penceresi açılmaz sadece senin uygulaman ile yönetilir. Bu şekilde çok daha tatlı bir deneyim olur. İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba. Bir kapatma butonu ekleyebilirsen tatlı olur. Öte yandan bir de GoodbyeDPI için yine her zamanki ekstra pencere açılıyor. Tek satırlık bir kod ekleyerek halledilebiliyor olması gerek. GoodbyeDPI'ın orijinal kaynak koduna ilgili kodu ekleyip yeniden derlersen ekstra konsol penceresi açılmaz sadece senin uygulaman ile yönetilir. Bu şekilde çok daha tatlı bir deneyim olur. İyi çalışmalar dilerim.
Selam, önerin için çok teşekkürler. GoodbyeDPI’daki ekstra pencere konusu tam isabet, dediğin gibi kaynak koddan hallediliyor, onu düzelteceğim. Kapatma butonunu da düşündüm aslında ama tek seferlik çalıştırmada cmd kapanınca GoodbyeDPI da gidiyor, o yüzden bilerek eklemedim, daha iyi bir yol bulursam kesin eklerim.

Hocam biraz saçma olacak belki ama EasyDPI ile birlikte çalışsa nasıl olur? @RoxyRekt hocamın izni olursa tabii, yazılım kendisinin. Zapret gibi yöntem arama özelliği çok güzel olur bence. EasyDPI diye bahsettiğim program bu: https://www.techolay.net/sosyal/konu/discord-vpnsiz-kullanma-goodbyedpi-otomatik-yontem-bulma.83188/

Yanlış anlamayın sadece öneri olarak sundum, birden içime doğdu :D
Hiç de saçma değil hocam, bence gayet güzel bir fikir. EasyDPI zaten işini iyi yapan bir uygulama, GoodbyeDPI’ın son sürümünü indirip çalıştırması da büyük kolaylık, @RoxyRekt izin verirse birlikte çalışmaları kullanıcılar için baya pratik olur. Notumu aldım, teşekkürler!

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt