Virüs programları engel oluyor. (Karspersky ile ilgili açılmış konular vardı. Malwarebytes ile ilgili kesin bir şey bilmiyorum.)
Çalıştırınca internet tamamen kopuyor, nasıl çözebilirim?
DNS adresi ekle DPI calistirdiktan sonra ve yeniden baglan.Çalıştırınca internet tamamen kopuyor, nasıl çözebilirim?
Olmadı.DNS adresi ekle DPI calistirdiktan sonra ve yeniden baglan.
Olmadı.GoodbyeDPI'yi kurdunuz mu yoksa kurmadan çalışacak şekilde mi kullanıyorsunuz anlayamadım.
Kurdunuz ise öncelikle kurulum yaptığınız klasörün içinde bulunan
service remove.cmd dosyasına çift tıklayarak kaldırın.
Sonra aşağıdaki linkten TR versiyonunu indirin ve linkte yazılanları okuyun.
Tavsiyem kurmayın.![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Klasör içinde bulunan ''turkey_dnsredir.cmd'''ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereyi kapatmayın. Açık durmalı. Kapattığınız zaman GoodbyeDPI'den de çıkış yapmış oluyorsunuz.
EK: Superonline kullanıyor iseniz ''turkey_dnsredir_alternative_superonline'' dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmalısınız.
ARA .. ''ağ sıfırlama'' yazarsanız tek tıkla ağ ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz. Belki yapılmış olan bir ayar sebep oluyordur.
ARA .. ''ağ sıfırlama'' yazarsanız tek tıkla ağ ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz. Belki yapılmış olan bir ayar sebep oluyordur.
Sıfırladıktan sonra yeniden başlatıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz.
EK: Virüs programı kullanıyor musunuz? Karspersky vb bağlantıya engel olur.
Virüs programları engel oluyor. (Karspersky ile ilgili açılmış konular vardı. Malwarebytes ile ilgili kesin bir şey bilmiyorum.)
Karspersky'ye ilaveten Malvarebytes'in de engel olduğunu öğrenmiş olduk.