gorko

Çalışkan
GoodbyeDPI Türkiye kurdum. turkey_dnsdir.cmd’de yavaşlık olduğu için 1. alternatifi kullanıyordum, sıkıntı yoktu; internet hızında, Discord falan açılıyordu. Fakat Roblox uygulaması hata vermişti, sildim, geri yükledim. Roblox’u açınca logosu gözüküyor, 1-2 dakika bekliyor, ekran beyaz oluyor, sonrasında bu ekran geliyor. Sorunun çözümünü bilen varsa çok süper olur.

1754567385336.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI Türkiye kurdum. Turkey_dnsdir. CMD'de yavaşlık olduğu için 1. alternatifi kullanıyordum, sıkıntı yoktu; internet hızında, Discord falan açılıyordu. Fakat Roblox uygulaması hata vermişti, sildim, geri yükledim. Roblox'u açınca logosu gözüküyor, 1-2 dakika bekliyor, ekran beyaz oluyor, sonrasında bu ekran geliyor. Sorunun çözümünü bilen varsa çok süper olur.

Eki Görüntüle 170883

Service remove ile kaldırıp tek tek tüm alternatifleri deneyin bende şu anda çalışıyor. Antivirüs falan bazı dosyaları silebiliyor Defender'ı kontrol edin.

Diğerlerini denedin mi? Bir de Microsoft Store'dan indirdiysen web sitesinden indirip dene.

Microsoft Store'dan indirdim sitesine gidince bilgilerimi giriyorum enterlıyorum loopa giriyor yüklenmiyor site, sitedeki başka kısımlara gidersem mesela oluştur kısmına bu siteye ulaşılamıyor diyor.

Service remove ile kaldırıp tek tek tüm alternatifleri deneyin bende şu anda çalışıyor. Antivirüs falan bazı dosyaları silebiliyor Defender'ı kontrol edin.

Servis olarak kullanmıyorum zaten normal aç kapalı. Antivirüs dosya silmiyor, kapalıda olsa açıkta olsa aynı zaten istisnalarda bir şey algılamıyor.

Microsoft Store'dan indirdim sitesine gidince bilgilerimi giriyorum enterlıyorum loopa giriyor yüklenmiyor site, sitedeki başka kısımlara gidersem mesela oluştur kısmına bu siteye ulaşılamıyor diyor.

Servis olarak kullanmıyorum zaten normal aç kapalı. Antivirüs dosya silmiyor, kapalıda olsa açıkta olsa aynı zaten istisnalarda bir şey algılamıyor.

Farklı alternatifleri denediniz mi ve discord.com tarzı diğer sitelere girebiliyor musunuz?

Hocam yazmayı unutmuşum ağ bağdaştırıcısı ayarlarından dnsinizi 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak ayarlamanız gerekiyor.

GoodbyeDPI Türkiye kurdum. turkey_dnsdir.cmd’de yavaşlık olduğu için 1. alternatifi kullanıyordum, sıkıntı yoktu; internet hızında, Discord falan açılıyordu. Fakat Roblox uygulaması hata vermişti, sildim, geri yükledim. Roblox’u açınca logosu gözüküyor, 1-2 dakika bekliyor, ekran beyaz oluyor, sonrasında bu ekran geliyor. Sorunun çözümünü bilen varsa çok süper olur.

Eki Görüntüle 170883
Cloudflare'in 1.1.1.1 özelliğini açıp Zapret-win-bundle dene bence, goodbyedpi'a göre daha iyi.