Dusan Vlahovic 1

Gelişen
Yer
Belgrad
Merhabalar. GoodbyeDPI'da son zamanlarda çok fazla hata almaya başlayanları gördüm. Hemen hemen çoğu ISS'nin kullanıcılarından hata raporları gelmeye başlamıştı.

GoodbyeDPI'da "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasının kodlarında birkaç değişiklik yaparak tamamen çalışan bir hale getirdim.

Vodafone ve Türk Telekom ISS'lerinde denendi, sıkıntısız çalışıyor ve Discord'a girilebiliyor.

İsteyen buradan indirip kullanabilir:

Not:

Strateji -6 -5 -e 2 olarak ayarlanmış. Bir sorun yok. Yanına bir de DNS ayarı ekleyin kullanıcının ekstra DNS değiştirmesine gerek kalmasın. Port 53 harici bir şey kullanmak daha iyi olur örneğin. 9.9.9.9:9953.

Sonuç olarak ayarı şöyle yapın.

-6 -5 -e 2 --dns-addr 9.9.9.9 --dns-port 9953

Deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış anlama fakat hesabı 1 gün önce açıp burada indirme linkini paylaşman bana güven vermedi. GitHub'taki repo bildiğim kadarıyla public. Oradan fork verseniz olmaz mıydı bu şekilde yapmaktan daha çok güvenilir geliyor.

Hocam yanlış anlama fakat hesabı 1 gün önce açıp burada indirme linkini paylaşman bana güven vermedi. GitHub'taki repo bildiğim kadarıyla public. Oradan fork verseniz olmaz mıydı bu şekilde yapmaktan daha çok güvenilir geliyor.
Konu moderatörler tarafından onaylanmış görünüyor, güvensiz olsa onaylamazlardı diye düşünüyorum. Koskoca sosyal teknoloji platformu sonuçta.

Yani. Amaç şurada insanların bir şeyi doğru düzgün kullanmasıydı. Siz güvenmiyorsanız yapabileceğim bir şey yok. Zaten sağ tıklayıp düzenle dediğinizde tüm kod içeriğini görüyorsunuz.

Peki. O zaman "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasının içeriğini bu komutla değiştirin kendiniz. Öyle kullanın.

Kod:
@echo off
PUSHD "%~dp0"

set "_arch=x86"
IF /I "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" set "_arch=x86_64"
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 set "_arch=x86_64"

sc.exe stop GoodbyeDPI >nul 2>&1
sc.exe delete GoodbyeDPI >nul 2>&1
timeout /t 2 /nobreak >nul

sc.exe create GoodbyeDPI ^
binPath= "\"%~dp0%_arch%\goodbyedpi.exe\" -6 -5 -e 2" ^
start= auto

sc.exe description GoodbyeDPI "GoodbyeDPI"
sc.exe start GoodbyeDPI

echo.
sc.exe query GoodbyeDPI
echo.
pause

POPD

Yani. Amaç şurada insanların bir şeyi doğru düzgün kullanmasıydı. Sanırım başka forumlarda paylaşmak gerekiyor. Burada faydalanmak isteyen yok gibi.
Öncelikle sakin ol, daha konunu açalı 10 dakika olmuş, bu şekilde düşünmek için biraz erken. :)

Konu moderatörler tarafından onaylanmış görünüyor, güvensiz olsa onaylamazlardı diye düşünüyorum. Koskoca sosyal teknoloji platformu sonuçta.
Moderatörün görevi paylaşılan dosyayı inidirip kaynak kodlarını satır satır inceleyip zafiyet bulmak değil. Sanmam. Forum kurallarını hiçe sayan hiçbir şey yapmamış arkadaş ondan onaylamışlardır haklı olarak.
Peki. O zaman "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasının içeriğini bu komutla değiştirin kendiniz. Öyle kullanın.

Kod:
@echo off
PUSHD "%~dp0"

set "_arch=x86"
IF /I "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" set "_arch=x86_64"
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 set "_arch=x86_64"

sc.exe stop GoodbyeDPI >nul 2>&1
sc.exe delete GoodbyeDPI >nul 2>&1
timeout /t 2 /nobreak >nul

sc.exe create GoodbyeDPI ^
binPath= "\"%~dp0%_arch%\goodbyedpi.exe\" -6 -5 -e 2" ^
start= auto

sc.exe description GoodbyeDPI "GoodbyeDPI"
sc.exe start GoodbyeDPI

echo.
sc.exe query GoodbyeDPI
echo.
pause

POPD

Yani. Amaç şurada insanların bir şeyi doğru düzgün kullanmasıydı. Sanırım başka forumlarda paylaşmak gerekiyor. Burada faydalanmak isteyen yok gibi.
Teşekkürler hocam yanlış anlamayın tekrardan.

Moderatörün görevi paylaşılan dosyayı inidirip kaynak kodlarını satır satır inceleyip zafiyet bulmak değil. Sanmam. Forum kurallarını hiçe sayan hiçbir şey yapmamış arkadaş ondan onaylamışlardır haklı olarak.
Konuyu raporlayıp onaylayan moderatöre soralım sizin için, verilen indirme linkinde bulunan dosyayı kontrol etmiş mi etmemiş mi böylece herkesin içi rahat olur.

Arkadaşlar ne alınganlık yaptınız. Mesele benim güvenip güvenmemem değil. Siz internetten her gördüğünüz dosyayı indirmek istiyorsanız buyurun kolunuzdan tutan yok ama bu işin raconu bu değil. Zaten repo public isteyen herkes katkıda bulunabiliyor. Bir tane fork açarsın orada değişikliği görmek isteyen bilgisayarına indirmeden de görür. Dosyayı indirip kodlarına bakmayı bendebilirim. Ama sorun zaten dosyayı indirmek zorunda oluşum onu anlatamıyorum. Security 101 dostum. Üstüne üstlük şahsına hiçbir şey söylemedim hemen cellalleniyorsunuz. Nette adını sanını bilmediğim birinin yaptığı bir yamaya temkinli yaklaştım diye "yok öğrenmek isteyen bu forumda başkalarına bakam" vb agresif davranıyorsan daha çok şüphelenirim senden hiç kusura bakma dostum.