Dusan Vlahovic 1
Gelişen
Merhabalar. GoodbyeDPI'da son zamanlarda çok fazla hata almaya başlayanları gördüm. Hemen hemen çoğu ISS'nin kullanıcılarından hata raporları gelmeye başlamıştı.
GoodbyeDPI'da "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasının kodlarında birkaç değişiklik yaparak tamamen çalışan bir hale getirdim.
Vodafone ve Türk Telekom ISS'lerinde denendi, sıkıntısız çalışıyor ve Discord'a girilebiliyor.
İsteyen buradan indirip kullanabilir:
Not:
Strateji
Sonuç olarak ayarı şöyle yapın.
Deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.
GoodbyeDPI'da "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasının kodlarında birkaç değişiklik yaparak tamamen çalışan bir hale getirdim.
Vodafone ve Türk Telekom ISS'lerinde denendi, sıkıntısız çalışıyor ve Discord'a girilebiliyor.
İsteyen buradan indirip kullanabilir:
goodbyedpi-turkey-fixed
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Not:
Strateji
-6 -5 -e 2 olarak ayarlanmış. Bir sorun yok. Yanına bir de DNS ayarı ekleyin kullanıcının ekstra DNS değiştirmesine gerek kalmasın. Port 53 harici bir şey kullanmak daha iyi olur örneğin. 9.9.9.9:9953.Sonuç olarak ayarı şöyle yapın.
-6 -5 -e 2 --dns-addr 9.9.9.9 --dns-port 9953Deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: