Merhaba, @efebatiin arkadaşın yardımı ile bilgisayarıma GoodbyeDPI indirmek istiyordum, internete GoodbyeDPI yazdım, hocamın verdiği adımları uyguladım fakat inen şey, GoodbyeDPI Turkey dosyası değil, GoodbyeDPI-0.2.2 idi ve içinde Russia gibi şeyler yazıyordu. Ekran gidip geldi, dosyayı sildim. Bir şey olmuş mudur?
Detaylar
Kim cevapladı?Orijinal olanı indirmişsindir. Turkey sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsin.
github.com
Orijinal GoodByeDPI'ın bağlantısı:
github.com
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
Orijinal GoodByeDPI'ın bağlantısı:
Release GoodbyeDPI v0.2.2 · ValdikSS/GoodbyeDPI
Bugfix release: Document forgotten --max-payload in -5 and -6 modes Allow setting --max-payload to zero Fix optional parameter parser in service mode Handle "0" in domain names (SNI) Fix --set-ttl...
Orijinal olanı indirmişsindir. Turkey sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsin.
![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Orijinal GoodbyeDPI'ın bağlantısı:
https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/tag/0.2.2
Türkiye olani indirdim, fakat bir şey olur mu sizce? Icinde degisik seyler yaziyor.
Nereden indirdiniz? Kendi orijinal GitHub sayfasından mı?Türkiye olani indirdim, fakat bir şey olur mu sizce? İçinde değisik şeyler yaziyor.
https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI Burasi sanirim.Nereden indirdiniz? Kendi orijinal GitHub sayfasından mı?
Bu Turkey sürümü değil, orijinal sürümü. Sorun olmaz.
Bu turkey sürümü değil, orijinal sürümü. Sorun olmaz.
Hocam dosyanin icinde Russia blacklist falan yaziyor da, ondan bir tedirgin oldum.
@21312, Rusya'da internette çokça erişim engeli söz konusu olduğu için orada geliştirildi. Sorun yok.
Sag olun hocam, @efebatiin hocama da guvenmem ben bir daha.
efebatiin
Yetkin
Merhaba, @efebatiin arkadaşın yardımı ile bilgisayarıma GoodbyeDPI indirmek istiyordum, internete GoodbyeDPI yazdım, hocamın verdiği adımları uyguladım fakat inen şey, GoodbyeDPI turkey dosyası değil, GoodbyeDPI-0.2.2 idi ve içinde russia gibi şeyler yazıyordu. Ekran gidip geldi, dosyayı sildim. Bir şey olmuş mudur?
RAT attım sistemine
Bir şey olmaz indir bende aynı şekilde indirdim.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-