GhostRileyy

Uzman
İyi akşamlar arkadaşlar. Recep abinin videosunu çektiği SplitWire-Turkey programını indirdim. Sadece Discord için kullanacağım için ByeDPI kurdum. Bunun arkada sürekli açık kalması güvenlik riski yaratır mı? GoodbyeDPI için de aynı şekilde. Ödeme yaparken, Hesap bilgisi girme esnasında, Banka işlemleri vesaire vesaire. İşim bitine kapatmalı mıyım? Yani nasıl kapatılacağını da bilmiyorum aslında, 'ByeDPI kaldır' seçeneği var ama bu komple yazılımı kaldırıyor sanırım.

Geçtiğimiz günlerde Cloudflare çöktüğünde global olarak çöküş yaşandı, bu yüzden kullanıp kullanmamak size kalmış. Veri ihlalinden şüphe ediyorsanız kendi VPN sunucunuzu kurabilirsiniz.

GoodbyeDPI ve türevleri VPN gibi verini başka sunucuya taşımaz, işlemi kendi Localhostun üzerinden yapar ve HTTPS şifrelemesini kıramayacağı için banka şifreni veya kredi kartı bilgilerini çalamaz. Amma velakin, bu araçlar veri paketlerini parçalayarak çalıştığı için bankaların güvenlik sistemleri siteye girişini engelleyebilir veya ödeme ekranında hata verebilir.

Bu yüzden bankacılık vb işlemler yaparken kapatman daha ii olur. Kapatmak için arayüzdeki "Durdur" butonunu kullanabilir veya servisi
silebilirsin, sürekli açık kalması güvenlikten ziyade bağlantı istikrarı sorunu yaratır kısaca.