İşletim sistemin problemli, Defender devre dışı bıraksan bile tamamen kapatılmıyor. Modifiye sistemlere yönelmen lazım ya da .bat ile kapatman lazım. İlk RAM stabil et, sonra işletim sistemi. Stabil olmayan profil kullanırsan sistemi bozar zamanla ya da mavi ekran verebilir kurulumda.
@user44 Gear kapatıp değerleri gir istersen, benim değer görmeme gerek yok. O kısımlar ne ayarlaman gerektiği belli, iletmiştim.
İşletim sistemin problemli, Defender devre dışı bıraksan bile tamamen kapatılmıyor. Modifiye sistemlere yönelmen lazım ya da .bat ile kapatman lazım. İlk RAM stabil et, sonra işletim sistemi. Stabil olmayan profil kullanırsan sistemi bozar zamanla ya da mavi ekran verebilir kurulumda.
Güvenlik duvarında sekme varsa kapatılmalı, benim güvenlik duvarı da modlu, aynı şekilde virüs koruması içerisindeki sekmeler kapatılacak. Defender'in ne iş yaptığını ben çözemedim hocam, temelinde şu var, kendi programlarını optimize edip dayamaya çalışıyorlar, para verip işe yaramayan programları alacağız. Virüs korumasındaki sekmeleri de kapatmadığımız sürece, zen timings kurulumuna bile izin vermiyor, denemelerini yaptım. Görseldeki menüde kaç sekme varsa kapatılacak.
Güvenlik duvarında sekme varsa kapatılmalı, benim güvenlik duvarı da modlu, aynı şekilde virüs koruması içerisindeki sekmeler kapatılacak. Defender'in ne iş yaptığını ben çözemedim hocam, temelinde şu var, kendi programlarını optimize edip dayamaya çalışıyorlar, para verip işe yaramayan programları alacağız. Virüs korumasındaki sekmeleri de kapatmadığımız sürece, zen timings kurulumuna bile izin vermiyor, denemelerini yaptım. Görseldeki menüde kaç sekme varsa kapatılacak.
Safi zarar, EAC içeren oyunları oynatmıyor Defender, bu da kesin bilgi. Aralıklı drop atıyor Kernel hatası yüzünden. Windows ile çakışma yapıyor. Kaspersky kurarsan bu sorun yok mesela, o devralıyor çünkü mevzuları. Defender gamer adama yaramaz.
Safi zarar, EAC içeren oyunları oynatmıyor Defender, bu da kesin bilgi. Aralıklı drop atıyor kernel hatası yüzünden. Windows ile çakışma yapıyor. Kaspersky kurarsan bu sorun yok mesela, o devralıyor çünkü mevzuları. Defender gamer adama yaramaz.
Doğru, sonu SD-DD ile bitenler sende kullanılmıyor. 1 bırakabilirsin onları ama şimdi değil, bazı senaryolarda Boot etmediği oluyor.
SC'lerin Auto'su da 1 ama yine de 1 ayarla. 1:2 modda 2 ayarlıyor anakart mesela B850M-K'da. 8000 civarı ile senin işin yok gerçi ama yine de elle girmek lazım, bu tarzda değerleri Auto bırakma.