SHERLOCKED
Bilgin
48 GB al. Oyunda çok fark ettirmeyecektir.
Arkadaş elma ile armudu kıyaslıyorsun.Farkı mutlaka olur, o Corsair RAM'lere o paralar verilmez zaten, gülerler insana. 6000MHz CL28 KLEVV var, büyük ihtimalle çipleri Hynix A-Die yani silikon kalitesi en yüksek model, bu RAM varken Corsair kasa üretimine falan baksın derim.
![]()
KLEVV Urbane V RGB 32GB 6000MHz CL28 Ram
KLEVV KD5AGUA80-60B280M — 32 GB (2×16) DDR5 bellek — 6000 MHz. CL 28 gecikme, 288 Pin, 1.35V. Fiyat ve stok bilgisi Gaming.Gen.TR’de.www.gaming.gen.tr
Tabii ki 48. Elle ayar çekip timingleri zorlamak değilse amacınız çip kalitesi o kadar da önemli değil. Takıp kullanacağım diyorsunuz, CL36 ile CL30 farkını normal kullanımda çok zor hissedersiniz.
Hangi işlemci ile?Islemci yogun kullanan oyunlarda %10'a kadar fark var testlerde o dusundurdu biraz pek az degil.
Islemci yogun kullanan oyunlarda %10'a kadar fark var testlerde o dusundurdu biraz pek az degil.
Yalan midir bilmiyorum ama bu testde 9950 ile yapmis.
Videoya baktım, fark oyunlarda yer yer %5-10 arası değişiyor, genelde de gördüğüm kadarıyla %6-7 civarında. X3D işlemcilerde biraz daha aşağı çekilir bu. Yani kabaca %6-7 bir fark için %15-20 daha fazla para vereceksiniz. Sizin tercihinize kalmış tabii ki ama ben mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir fark oyunda kamerayı başka yöne bile çevirseniz oluşacak bir FPS dalgalanması.