Bu testi geçsin, sonrasında 2200 FCLK dene. Belki onu da açabiliyordur işlemcin. Açamazsa ya da stabil olmazsa 2167 durabilir. Eğer boot edip hata alırsan da 1.2 VSOC iken 2200 FCLK dene. 1.25 bozuyor olabilir.

Power Supply idle Control typical alabilirsin. Smee, TS'me ayarlarını kapat. FACEIT için SVM'ya da IOMMU gerekiyor, ona ellemezsin. Normalde bunları da kapatman iyi diğer oyunlar için.

Geçerse denerim 2200 FCLK. VT3 testiyle bitiyor mu işlemler başka yapılması gereken bir şey var mı? Bittiyse bu halde oyunda test edeyim sonra tr_by kurarım.

Geçerse denerim 2200 FCLK. VT3 testiyle bitiyor mu işlemler başka yapılması gereken bir şey var mı? Bittiyse bu halde oyunda test edeyim sonra tr_by kurarım.

Oyundaki sıkıntın muhtemelen devam eder, işletim sistemi ya da sürücü kaynaklıdır sendeki o sıkıntı. Çerçöp kurmaman lazım, arka planı arındırman lazım rekabetçi için. TR_by kullanıcıları ile beraber ilerle. Ben Pro'sunu kurdum, boşta 60 var. Boşta 45-50 işleme erişen de var birebir bunda ama o kadar zorlamadım. Amaç Çöpdows yerine hazır modifiye kullanmak ve Defender belasından kurtulmak.

CapFrame X ile kayıt al oyunu, kayıt süresini 0 yaparsan sınırsız oluyor. Kafana göre kaydı açıp kapatırsın, grafiği takip et. Stuttering miktarı yazar. Overlay ve Frametime takibi yaparsın.

Mesela APU driver kurmaman lazım senin, iGPU o yüzden hep kapalı kalsın. Sürücü kaynaklı sorunları dışlamak lazım yani. Optimizasyon bununla beraber yanında gelir.

Oyundaki sıkıntın muhtemelen devam eder, işletim sistemi ya da sürücü kaynaklıdır sendeki o sıkıntı. Çerçöp kurmaman lazım, arka planı arındırman lazım rekabetçi için. Tr_by kullanıcıları ile beraber ilerle. Ben Pro'sunu kurdum, boşta 60 var. Boşta 45-50 işleme erişen de var birebir bunda ama o kadar zorlamadım. Amaç çöpdows yerine hazır modifiye kullanmak ve Defender belasından kurtulmak.

Capframe X ile kayıt al oyunu, kayıt süresini 0 yaparsan sınırsız oluyor. Kafana göre kaydı açıp kapatırsın, grafiği takip et. Stuttering miktarı yazar. Overlay ve frametime takibi yaparsın.

Mesela APU driver kurmaman lazım senin, iGPU o yüzden hep kapalı kalsın. Sürücü kaynaklı sorunları dışlamak lazım yani. Optimizasyon bununla beraber yanında gelir.

Bende öyle düşünüyorum genel ortalamada akıcı iki oyunda ufak tefek oluyor arada bir. Sürücü veya işletim sistemi çözer umarım. Kuracağım şu işlemler bittikten sonra. APU driver kurulumu bilmiyorum şu an. Chipset sürücüsüne müdahale etmeden kurmuştum varsayılan ayarlarda. Ekran kartıda aynı şekilde.