Goodram 2x16 6000 MHz CL30 RAM'lere timing önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan user44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 521
  • Etiketler Etiketler
    önerisi timing

Geçerse denerim 2200 FCLK. VT3 testiyle bitiyor mu işlemler başka yapılması gereken bir şey var mı? Bittiyse bu halde oyunda test edeyim sonra tr_by kurarım.

Geçerse denerim 2200 FCLK. VT3 testiyle bitiyor mu işlemler başka yapılması gereken bir şey var mı? Bittiyse bu halde oyunda test edeyim sonra tr_by kurarım.

Oyundaki sıkıntın muhtemelen devam eder, işletim sistemi ya da sürücü kaynaklıdır sendeki o sıkıntı. Çerçöp kurmaman lazım, arka planı arındırman lazım rekabetçi için. TR_by kullanıcıları ile beraber ilerle. Ben Pro'sunu kurdum, boşta 60 var. Boşta 45-50 işleme erişen de var birebir bunda ama o kadar zorlamadım. Amaç Çöpdows yerine hazır modifiye kullanmak ve Defender belasından kurtulmak.

CapFrame X ile kayıt al oyunu, kayıt süresini 0 yaparsan sınırsız oluyor. Kafana göre kaydı açıp kapatırsın, grafiği takip et. Stuttering miktarı yazar. Overlay ve Frametime takibi yaparsın.

Mesela APU driver kurmaman lazım senin, iGPU o yüzden hep kapalı kalsın. Sürücü kaynaklı sorunları dışlamak lazım yani. Optimizasyon bununla beraber yanında gelir.

Bende öyle düşünüyorum genel ortalamada akıcı iki oyunda ufak tefek oluyor arada bir. Sürücü veya işletim sistemi çözer umarım. Kuracağım şu işlemler bittikten sonra. APU driver kurulumu bilmiyorum şu an. Chipset sürücüsüne müdahale etmeden kurmuştum varsayılan ayarlarda. Ekran kartıda aynı şekilde.

Jak kullanmıyorsan HD Audio sürücüsü dahi kurmana gerek yok, BIOS'tan kapatabilirsin. BT/WF zaten bu kartta yok. Dahili grafik kapalı kalacağından onun sürücüsünü de kurmayacaksın, onu kastetmiştim. AMD'nin sitesinden chipset sürücüsü ve ayrıca ekran kartını kurarsın, USB sürücüsü varsa kurarsın. Bunlar yeterli gelir. Sürücü kaynaklı drop sorunları yaygın oyunlarda, aralıklı yapabilir. Shader compiling harici konuşuyorum tabii. USB askıya alma ayarını da devre dışı al güç planından. Tercihim dengeli modda kullanılması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…