Korsanda çareler tükenmez. İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar IDM ile indiremesen başka bi' biçimde indirirsin. İşin sonunda tüketiciler kazanacaktır diye umut ediyorum.Artık YouTube üzerinden IDM ile video inmiyor. Kırılmış birkaç yöntem denedim ama işe yaramadı. Yavaş yavaş kendisine iyice bağımlı hale getirecek. Ekosistemi var ancak tam değil ama Apple gibi yapacağından eminim, sadece kendine has yazılımlar gibi. Defalarca ceza yedi tekellikten dolayı, fakat bana mısın demiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir şey yapamaz anca çerez parası cezalar yazar.Amerika'dan umudum yok ancak Avrupa çıkıp bi' "Dur" der belki saydığım çoğu hamleye.
Android alternatifi gelmesi şart oldu Linux un işin içine girmesi lazım.Amerika'dan umudum yok ancak Avrupa çıkıp bi' "Dur" der belki saydığım çoğu hamleye.
Kim yapacak ve destekleyecek?Android alternatifi gelmesi şart oldu Linux un işin içine girmesi lazım.
Korsanda çareler tükenmez. İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar IDM ile indiremesen başka bi' biçimde indirirsin. İşin sonunda tüketiciler kazanacaktır diye umut ediyorum.
GitHub - yt-dlp/yt-dlp: A feature-rich command-line audio/video downloader
A feature-rich command-line audio/video downloader - yt-dlp/yt-dlp
Mobil taraf için bu uygulamada bayağı iyi.
Son düzenleme:
Avrupa'da Apple'a açılan davalar sonucu Apple telefonlarına type-c girişi getirdi. Üçüncü parti mağazalara da kısmen de olsa izin vermek zorunda kaldı(mükemmel düzeyde olmasa da bir şeydir bu da). O yüzden Avrupa mahkemelerine olan güvenim daha fazla.Hiçbir şey yapamaz anca çerez parası cezalar yazar.
Kesinlikle böyle bir şeye ihtiyaç var. Android'in neredeyse tekel kıvamında olması Google'ın istediği gibi at koşturmasına neden oluyor. Çin'den birkaç karşı yazılım çıktı ancak onların da gelişmeye ihtiyacı var bir de Çin yani.Android alternatifi gelmesi şart oldu Linux un işin içine girmesi lazım.
Her zaman çare bulunurdu zaten.yt-dlp güzel çalışıyor.![]()
GitHub - yt-dlp/yt-dlp: A feature-rich command-line audio/video downloader
A feature-rich command-line audio/video downloader - yt-dlp/yt-dlpgithub.com
Big Tech'e karşı çıkacak rakip bulamıyorum şu anlık. 2 dakika çöküyor ve dünya ayağa kalkıyor.
Arama motoru dışındaki çoğu ürününe reklam koymamasını seviyorum. Evet, verilerimizi işliyor ama hem verileri işleyip hem de ürünlerine reklam koyanları taşlamak daha mantıklı bence. Ayrıca İnternet'in bugünlere gelmesine çok faydası dokunmuş bir şirket. Android'i getirdiği seviye, açık kaynak yapması (Her ne kadar güvenlik adı altında, mesla APK'ların artık yüklenemeyecek olması vb. olumsuz değişiklikler yapsa da) küçümsenemez. İyi ki var.
Yeni konular
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL