Google AI Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebSmith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 364
Bu sitenin amacı ne oluyor? Tam, anlayamadım. Google domainini nasıl aldınız?
Google'ın geliştirdiği bir proje hocam bu.Yapay zeka entegreli bir IDE. Diğerlerinden farkı; tarayıcı içerisinde bir uzantı ile uygulamayı bizzat yapay zekanın kendisinin inceleyip daha iyi hale getirebilmesi. Sadece kod oluşturmakla kalmıyor; gerekli paketleri ve dosyaları kurmak gibi birçok işi de yapıyor. Ben Android uygulama geliştirdiğim için kodu alıp Android Studio'da çalıştırıyorum. Belki bu platformda da Android emülatörü vardır ama henüz denemedim.

Google AI Pro al rahatına bak. Saçma sapan limitlere takılacaksın diğer türlü uygulamalarda. AntiGravity'nin de ekosistemi gayet iyi zaten kullanmaya devam etmeye değer.

Yaw iyi güzel sınıra takılmıyoruz ama yakında pişman ettirecek 750TL verdiğime.

Daha önce aboneliğiniz yoksa 3 ay indirimli fiyat var pro versiyonu 210TL'ye falan geliyordu. 2 ay sonra iptal edersiniz.
Aldım gayrı hocam valla.

Dipnot: bazen sohbeti sıfırdan başlatmak daha mantıklı önceki sohbette AI iyice kafayı sıyırdı kodda 200 tane hata aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…