Google Android 16 bugün geliyor

S24 serisine geleli 2 ay oldu neredeyse. Sizin cihazda sorun olabilir. Servise gönderin.

Sorun yok, durum normal. Sosyal medyada bu hafta içerisinde One UI 7 güncellemesi alıp paylaşan insanlar var. Hatta dalga konusu olarak paylaşım yapıyorlar. Klasik Samsung.

Sorun yok, durum normal. Sosyal medyada bu hafta içerisinde One UI 7 güncellemesi alan insanlar var. Hatta dalga konusu olarak paylaşım yapıyorlar. Klasik Samsung.

Yani çok fazla çözüm yolu var ama normalde S24 serisi aylar önce aldı. Bilmiyorum o kadarını. S22 cihazım bile 1 ay önce almıstı güncellemeyi. Ama ben ins csc ile kurulum yaptım.

Yani çok fazla çözüm yolu var ama normalde S24 serisi aylar önce aldı. Bilmiyorum o kadarını. S22 cihazım bile 1 ay önce almıstı güncellemeyi. Ama ben ins csc ile kurulum yaptım.

Evet çözüm yolu çok ama normal kullanıcı veya uğraşmak istemeyen için sinir bozucu oluyor. S24'ü aile bireyime hediye ettim. OneUI 7 halinde çok fazla sorun olduğunu söyledikleri için yeniden 6.1'e döndürdüm. Umarım bug'lar düzelir.

One UI 8 gelince onu yüklersiniz. One UI 7'deki sorunları çözecekleri bir güncelleme olacak (umarım).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…