Sorun yok, durum normal. Sosyal medyada bu hafta içerisinde One UI 7 güncellemesi alan insanlar var. Hatta dalga konusu olarak paylaşım yapıyorlar. Klasik Samsung.

Yani çok fazla çözüm yolu var ama normalde S24 serisi aylar önce aldı. Bilmiyorum o kadarını. S22 cihazım bile 1 ay önce almıstı güncellemeyi. Ama ben ins csc ile kurulum yaptım.

Yani çok fazla çözüm yolu var ama normalde S24 serisi aylar önce aldı. Bilmiyorum o kadarını. S22 cihazım bile 1 ay önce almıstı güncellemeyi. Ama ben ins csc ile kurulum yaptım.

Evet çözüm yolu çok ama normal kullanıcı veya uğraşmak istemeyen için sinir bozucu oluyor. S24'ü aile bireyime hediye ettim. OneUI 7 halinde çok fazla sorun olduğunu söyledikleri için yeniden 6.1'e döndürdüm. Umarım bug'lar düzelir.

Evet çözüm yolu çok ama normal kullanıcı veya uğraşmak istemeyen için sinir bozucu oluyor. S24'ü aile bireyime hediye ettim. One UI 7 halinde çok fazla sorun olduğunu söyledikleri için yeniden 6.1'e döndürdüm. Umarım Bug'lar düzelir.

One UI 8 gelince onu yüklersiniz. One UI 7'deki sorunları çözecekleri bir güncelleme olacak (umarım).