Abi özgürsün ya, dümdüz özgürsün. Telefon tamamen sana ait istediğini yap. Samsung'da Bootloader kilidini falan açtırmayacaktı öyle bir haber görmüştüm.
Avrupa Birliği güvenlik amacıyla Bootloader açılmasını yasaklamış.
Abi özgürsün ya, dümdüz özgürsün. Telefon tamamen sana ait istediğini yap. Samsung'da Bootloader kilidini falan açtırmayacaktı öyle bir haber görmüştüm.
Evet keyfe keder kapatmıyorlarmış zaten.Avrupa Birliği güvenlik amacıyla Bootloader açılmasını yasaklamış.
Günün sonunda daha güvenli bir cihaz için AFWall, MacroDroid ve root kullandığım için suçlu benim, aynen kanka. Bu kitle hiç değişmiyor, arkadaş. Bir yasaklama çıkıyor. İlk başta 'doğru karardı' diyorlar, daha sonra işin ucu kendi kullandığı bir siteye veya yazılıma gelince 'efendim, bu doğruydu da şimdiki doğru değildi' diyorlar. Bu kafayla devam edilirse, bilgisayarlarda BIOS da yasaklanır, merak etmeyin.Root yasaklanması mantıklıydı da bu cidden saçmalık...
Root olmadan telefonun kilidini nasıl açacaksın?Root yasaklanması mantıklıydı da bu cidden saçmalık...
Her yapılana yanlış mı diyelim? Her markanın iyi veya kötü yanları illa ki olur.Günün sonunda daha güvenli bir cihaz için AFWall, MacroDroid ve root kullandığım için suçlu benim, aynen kanka. Bu kitle hiç değişmiyor, arkadaş. Bir yasaklama çıkıyor. İlk başta 'doğru karardı' diyorlar, daha sonra işin ucu kendi kullandığı bir siteye veya yazılıma gelince 'efendim, bu doğruydu da şimdiki doğru değildi' diyorlar. Bu kafayla devam edilirse, bilgisayarlarda BIOS da yasaklanır, merak etmeyin.