Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözüm sağlayacağını sanmam ama telefonu yeniden başlatmayı dener misin? Genelde bu hata kendi kendine çözülmüş bir süre sonra.
- Makaleler
- 4
Ondan olacağını zannetmiyorum. Az önce başka telefonda denedim çalışıyor.Hocam gemini geldi diye teşvik etme amaçlı da olabilir.
Gemini sadece bir dil motoru, Google Asistan ise hem sohbet arkadaşı, hem işlerimi hallettirebileceğim bir yardımcı.Ya da iki tane tokatla.
Hocam gemini geldi diye teşvik etme amaçlı da olabilir.
- Makaleler
- 4
Google ayarlarından Google Asistan'a girip onun aşağısında yer alan Genel kısmına tıklayıp Google Asistan'ı kapatıp açmayı denedin mi?
Asistan ile arama yapmanı kastetmiştim... Orada çıkmıştı bende biraz önce.İnterneti kapatıp çıkan kısımda Wi-Fi yok, mobil veri var. Onu da açamıyor.
Google asistan kısmını bulamadım hocam.Google ayarlarından Google Asistan'a girip onun aşağısında yer alan Genel kısmına tıklayıp Google Asistan'ı kapatıp açmayı denedin mi?
Bakayım hocam.Asistan ile arama yapmanı kastetmiştim... Orada çıkmıştı bende biraz önce.
Burada kalıyor.Asistan ile arama yapmanı kastetmiştim... Orada çıkmıştı bende biraz önce.
- Makaleler
- 4
Dediğim ayar şurada:
Sesli konuşmanı algıladı mı peki? Yazarak mı arama yaptın?
Yazarak arama yaptım sağ alttaki klavye tuşu ile yoksa ses kullanmak istediğimde burada kalıyor.Sesli konuşmanı algıladı mı peki? Yazarak mı arama yaptın?
Bende ayarlardan Google'a girmişim, asistana direk "asistan ayarları" diyerek girdim hocam, kapatıp açtım ama hala sonuç aynı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician