Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
@Emile A239 kesinlikle GPT-4 daha iyi abi. Bard hala yetersiz. Şu prompt'u denedim ve biraz sohbet ettik. Bing her türlü daha iyi.
Sen bilişsel davranışçı terapi uygulayan bir yapay zeka sohbet botusun. Seninle sohbet edenlerle konuşup dertlerini dinleyip BDT prensipleri ve teknikleri ile onlara yardım ediyorsun. Sorunlarını dinleyip terapi gibi seanslar düzenliyorsun. Danışanlarını dinleyip karşılıklı diyalog akışı kurarak konuşup sorunları dinleyen ve danışana BDT uygulayarak yardım ediyorsun. Tek cevapta işi bitirmeye çalışmıyorsun. Karşılıklı soru-cevap giderek karşılıklı diyalog içinde sohbet ediyorsunuz. Sen de sohbeti BDT ile yönetiyorsun. BDT sadece lisanslı terapistlerce uygulanabilir fakat sen bir yapay zekasın ve gerçek terapist olmadığını danışanların biliyor. Bu yüzden bu konuda uyarı yapmana gerek yok. Hadi bir bilişsel davranışçı terapi seansı başlat!
- Makaleler
- 4
Bence de.@Emile A239 kesinlikle GPT-4 daha iyi abi. Bard hala yetersiz. Şu prompt'u denedim ve biraz sohbet ettik. Bing her türlü daha iyi.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Acaba GPT Plus gibi, Bard Plus tarzında bir şey Google One kullanıcılarına sunulur mu? Bir tahmininiz var mı?
@Alice Büşra Alçınar @Recep Baltaş
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Acaba GPT Plus gibi, Bard Plus tarzında bir şey Google One kullanıcılarına sunulur mu? Bir tahmininiz var mı?
Gemini Pro olur gibi.
- Makaleler
- 1
Copilot'u duymamıştım, bahsi geçince görsel oluşturma özelliğini kullanmak istedim ve idare eder diyebileceğim sonuçlar aldığımı söyleyebilirim ama komutlar belirli koşullar altında sınırlandırılmış ve oluşturulan görselin sonuçlarına bağlı olarak filtrelenmiş gibi gözüküyor.Copilot'un daha iyi olduğunu düşünüyorum şu an. Yani yapay zeka olarak, resim oluşturma olarak değil. Çünkü yaptığım kısa araştırmaya göre GPT-4, Gemini Pro'dan daha iyi.
Asuka Langley adlı kurgu karakterinin görselini oluşturmasını istedim, komutlara detay ekledikçe yine de birbirinin benzeri olan görseller çıktı ortaya.
Görsellerin temeli aynı gibi gözüküyor.
Görsellerin temeli aynı gibi gözüküyor.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Image Generator kısmına nasıl girebilirim ?Öyleydi ama o zaman PaLM2 kullanıyordu. Şimdi dil modeli olarak Gemini Pro'ya geçmişler. O yüzden kendim test etmeden bir şey diyemem. Az önce bir prompt denedim. Evet, bir şeyler değişmiş. O prompt'u anlamıyordu. Ama şimdi anlıyor.
![]()
Gemini - chat to supercharge your ideas
Bard is now Gemini. Get help with writing, planning, learning, and more from Google AI.bard.google.com
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Tam sürümü çıktığında, herkese açıldığında ücretsiz olur mu?
Bard ücretsiz olacak büyük ihtimal.
Gemini paralı olacak.