Detaylar
Kim cevapladı?Chrome yeni bir karar verdi galiba. URL dosyalarının simgelerinin berbat hale getirmiş durumda, düzelmiyor.
Eski:
![]()
Yeni:
![]()
Sadece benim PC'de değil okuldaki PC'lerde de durum bu.
Bence mantıklı görünüyor dosya şeklinde olması ama biraz kenar yumuşatma eklense ve Google simgeleri tarzında olsa efsane olur muş.
- Makaleler
- 3
Öncelikle tarayıcınızı daha sık güncellemelisiniz. Size bayağı bir geç gelmiş. Rahat 2 hafta oldu bana geleli. Dosya uzantılarının simgelerine daha önce işim düştüğü için yerini biliyordum. Şansa ilk denediğim gerçekleşmişti.
Kayıt defteri zımbırtısını (regedit) açın.1 yazıyordu sanırım (baktım, 10'muş), onu 0 yapın. Görev yöneticisinden Windows gezginini yeniden başlatın, değişmezse bilgisayarı yeniden başlatın.
0 indexli.
Kayıt defteri zımbırtısını (regedit) açın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\ChromeHTML\DefaultIcon anahtarına gidin. Bir girdi olmalı. Sonunda 0 indexli.
Neresi yumuşatılacak?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Yaptığınız adımların ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
- Makaleler
- 3
Chrome'u silip yüklerseniz eski haline döner. Hatta galiba güncelleyince bile dönüyor. Bende tekrar 10 olmuş. Öyleyse görev zamanlayıcıya script atanabilir.
Windows 11 görev yöneticisi hiç güven vermiyor, gidip sadece açık pencereyi kapatıp açıyor olabilir ama sistemi yeniden başlattığınızı söylemişsiniz.
Şu da var mış. Belki ondandır.
Windows 11 görev yöneticisi hiç güven vermiyor, gidip sadece açık pencereyi kapatıp açıyor olabilir ama sistemi yeniden başlattığınızı söylemişsiniz.
Şu da var mış. Belki ondandır.
Kod:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\ChromeHTML\DefaultIcon
Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\ChromeHTML\DefaultIcon
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi