ARDACD

Yetkin
Selam. Bugün bilgisayarıma Windows 8.1 Pro ve sonrasında ise Chrome kurdum. Fakat indirilenler sayfasında aşağıdaki gibi bir uyarı karşıma çıkıyor. Kuruluşum kim ve kimler yönetiyor benim tarayıcımı merak ediyorum. Eğer sıkıntı çıkarmayacak ise benlik sıkıntı yok ama izleniyormuşum veya başka tehlikeli bir şey oluyormuş gibi geliyor. Bu "kuruluş" kim nereden nasıl öğrenebilirim veya nasıl "kuruluşum" tarafından yönetilme durumunu kapatabilirim acaba?

problem.webp

Ayarlardan değişiklik yapmışsın. Mesela uBlock Origin için süreyi uzatmak için şöyle bir ayarda oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişiklikleri görmek için arama kısmına chrome://policy yazın. Bende de MV2 kullanımını uzatmak için bir ayar bulunuyor.

1730129558048.webp

Son düzenleme:
Buradaki "kuruluşunuz tarafından yönetiliyor" yazısını anlamı şu genelde şirketler bilgisayarlarında bazı kurallar ile tarayıcı işlevselliği kısıtlıyor o yüzden öyle yazıyor ama eğer siz de tarayıcı politikalarını değiştirirseniz sizde de aynı yazı çıkıyor yani herhangi bir kurum sizi takip etmiyor yukarıda da dediğim gibi muhtemelen Regedit ile tarayıcı ayarlarını değiştirdiğiniz için öyle yazıyor.

Selam. Bugün bilgisayarıma Windows 8.1 Pro ve sonrasında ise Chrome kurdum. Fakat indirilenler sayfasında aşağıdaki gibi bir uyarı karşıma çıkıyor. Kuruluşum kim ve kimler yönetiyor benim tarayıcımı merak ediyorum. Eğer sıkıntı çıkarmayacak ise benlik sıkıntı yok ama izleniyormuşum veya başka tehlikeli bir şey oluyormuş gibi geliyor. Bu "kuruluş" kim nereden nasıl öğrenebilirim veya nasıl "kuruluşum" tarafından yönetilme durumunu kapatabilirim acaba?

Eki Görüntüle 94226
Bir ayar policy dediğimiz işlem eklediyseniz ondan dolayı kaynaklanıyor genelde.