Detaylar
Kim cevapladı?Kerim Demirkaynak
Uzman
Kaldırmıyor aslında manifest V2 desteği bitiyor. Yani her eklenti etkilenecek.
Burak Birinci
Üstün
Kaldırmıyor aslında manifest V2 desteği bitiyor. Yani her eklenti etkilenecek.
Süreyi uzatmak biraz meşakkatli ama mümkün gibi.
Bunu yapınca tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor uyarısı veriyor ve çoğu ayarı kısıtlıyor. Eninde sonunda fişini çekecekler. Adguard'ın MV3 destekli gelişmiş eklentisi var onu kullanın.
AdGuard AdBlocker - Chrome Web Store
Unmatched adblock extension against advertising and pop-ups. Blocks ads on Facebook, YouTube and all other websites.
pawEn
Üstün
Ayni seyin V3 uyumlusu yani degil mi?O yüzden ublock origin lite adında yeni bir eklenti çıkardılar. Manifestv3 uyumlu.
Yapımcı aynı ama eklentinin çalışma prensibi manifesto gereği değişmiş. Kozmetik engellemenin önünün kapatıldığını yazmışlar, ben henüz denemedim.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Hayır, daha kısıtlı versiyonu. Aynısını V3'te yapmak zor.
Brave V2'yi destekleyeceğini söylüyor, doğruysa ona geçerim ben.
- Makaleler
- 9
Veya Firefox, Zen, Floorp geçebilirsiniz.
Crestfallen
Uzman
Hiçbir engelleyici ublock kadar iyi değil. Ubo lite çıkmışken hemen vazgeçmemek lazım.Bunu yapınca tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor uyarısı veriyor ve çoğu ayarı kısıtlıyor. Eninde sonunda fişini çekecekler. Adguard'ın MV3 destekli gelişmiş eklentisi var onu kullanın.
![]()
AdGuard AdBlocker - Chrome Web Store
Unmatched adblock extension against advertising and pop-ups. Blocks ads on Facebook, YouTube and all other websites.chromewebstore.google.com
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı