Google bazı sayfaları bozuk gösteriyor aynı zamanda hem yavaş hem de mesela Facebook'u Google'dan kullanamıyorum site başta açılıyor ama devamı yok ben bir türlü çözemedim bu işi donanım hızlandırma kapatıp açtım 2 türlüde aynı ve Google son sürümde.
Google bazı sayfaları bozuk gösteriyor aynı zamanda hem yavaş hem de mesela Facebook'u Google'dan kullanamıyorum site başta açılıyor ama devamı yok ben bir türlü çözemedim bu işi donanım hızlandırma kapatıp açtım 2 türlüde aynı ve Google son sürümde.
Ungoogled Chromium Nedir? Google web hizmetlerine bağımlı olmayan Google Chromium'dur. Daha detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz. Eloston/ungoogled-chromium Nasıl indirilir? Downloads for ungoogled-chromium adresinden indirme işlemini yapabilirsiniz. Eklentileri nasıl kuracağım...
Opera var gayet iyi hem hızlı hem de bahsettiğim Facebook vb sorunlarını yapmıyor bu bana özel bir Google sorunu muhtemel başka kimsede duymadım bilgisayara çok Tweak yapıyorum belki onlardan birisi bozuyorda olabilir her ne kadar mantıklı gelmesede ama çözemedim bu durumu yani olay bu hocam.