karahan34

Üyecik
Google bazı sayfaları bozuk gösteriyor aynı zamanda hem yavaş hem de mesela Facebook'u Google'dan kullanamıyorum site başta açılıyor ama devamı yok ben bir türlü çözemedim bu işi donanım hızlandırma kapatıp açtım 2 türlüde aynı ve Google son sürümde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google bazı sayfaları bozuk gösteriyor aynı zamanda hem yavaş hem de mesela Facebook'u Google'dan kullanamıyorum site başta açılıyor ama devamı yok ben bir türlü çözemedim bu işi donanım hızlandırma kapatıp açtım 2 türlüde aynı ve Google son sürümde.
Google Chrome'da ayarlara gir, solda en alta Chrome hakkındaya gir. Orada güncelleme varsa otomatik yapar. Dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Chrome'da ayarlara gir, solda en alta Chrome hakkındaya gir. Orada güncelleme varsa otomatik yapar. Dener misin?
denedim son sürümde hocam şuan

Chromium kullanmayı deneyebilirsiniz. Techolay'ın indir bölümünde, hem ungoogled, hem de normal versiyonu mevcut.

Ungoogled'ı öneririm zira diğer bahsettiğiniz tarayıcı da aynı şekilde Chrome da aynı tabanlı tarayıcılar.

Dediğinizi bilmiyorum hocam ama güvenilir mi? Google'da olan bütün eklentiler var mı?

Dediğinizi bilmiyorum hocam ama güvenilir mi? Google'da olan bütün eklentiler var mı?

Şu site yardımcı olacaktır

Diğer taraycıları denedin mi onlarda yavaş mı?

Opera var gayet iyi hem hızlı hem de bahsettiğim Facebook vb sorunlarını yapmıyor bu bana özel bir Google sorunu muhtemel başka kimsede duymadım bilgisayara çok Tweak yapıyorum belki onlardan birisi bozuyorda olabilir her ne kadar mantıklı gelmesede ama çözemedim bu durumu yani olay bu hocam.