Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlpertunGa

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Ekte paylaşmış olduğum görsellerdeki gibi sayfalar tam yüklenmiyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim. İnternette o kadar arattım, farklı tarayıcılar denedim "Edge, Brave " gibi, format bile attım 1. gün düzeldi 2. gün gene aynı şekilde oldu.

Yok mudur bunun bir çözümü? Geçmiş temizleme, çerez temizleme gibi standart işlerin hepsini yaptım ama ne yaparsam yapayım düzelmiyor.

Ekran Alıntısı 2.webp

Ekran Alıntısı.webp

Sayfaya sağ tıklayın ve "İncele" seçeneğine tıklayın. "Console" kısmının ekran görüntüsünü paylaşın. Burada hatayı görebiliriz. Bir engele takıldığınız için CSS, JS gibi dosyalar yüklenmiyor.

Sayfaya sağ tıklayın ve "İncele" seçeneğine tıklayın. "Console" kısmının ekran görüntüsünü paylaşın. Burada hatayı görebiliriz. Bir engele takıldığınız için CSS, JS gibi dosyalar yüklenmiyor.

Bu şekilde hocam devamıda vardı çok uzundu başlıca hata ve olmayan yeri aldım direkt.

Ekran Alıntısı 3.webp

Ekran Alıntısı 4.webp

Ekran Alıntısı 6.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonu ".css" ile biten rastgele bir dosya isminin üstüne gelin ve sağ tıklayarak yeni sekmede açın. Konsolunuz İngilizce dilinde çalışıyorsa "Open in new tab" şeklinde yazabilir. Açılan sekmeyi kontrol edelim. Robot doğrulama veya başka bir hata mesajı karşımıza çıkabilir.

Onu nasıl yapacağım hocam ya dur resim olarak atacağım. :D

Hayır gerek yok. CSS dosyasının da açıldığından emin olduk.

Bir eklenti bunu engelliyor olabilir. Kurulu eklentileri devre dışı bırakmayı deneyebilir misiniz?

Hiçbir eklenti kuru değil hocam

Hayır gerek yok. CSS dosyasının da açıldığından emin olduk.

Bir eklenti bunu engelliyor olabilir. Kurulu eklentileri devre dışı bırakmayı deneyebilir misiniz?

Repeek eklentisi mevcuttu CS2 için hocam kaldırdım şimdi onu.
İlk resimdeki düzeldi ama ikinci resimdeki site düzelmedi hala aynı. Hiçbir eklenti yok şu an

Ekran Alıntısı 7.webp

Ekran Alıntısı 9.webp

Ekran Alıntısı 10.webp

Son düzenleyen: Moderatör: