Ömer_Yeter
Yetkin
Yani genel olarak ben direkt kurup üstüne 1-2 ayar yapıp kullanıyorum lakin daha başka özellikler falan varsa kullanılabilecek merak içerisindeyim.
Flags'ten parallel downloading'i aç, ayarlardan bellek tasarrufunu aktif et. Gerisi senin keyfine kalmış ama RAM ayarını yapmadıysan mutlaka yap zira Chrome, sistemdeki 32 GB RAM'i bile "çerez" niyetine yer, benden söylemesi.
Risk almayı seviyorsan; #enablequic, GPU Rasterization vs ayarlarını da bi kurala derim. Çoğu kullanıcı bilmez bu tarz ayaları... oldu ki sistemi bozdun chrome kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden sonuna16 GB RAM'im var hocam ama bakalım ne olacak? Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum![]()
--no-experiments yazarak düzeltebilirsin Flags'ten parallel downloading'i aç, ayarlardan bellek tasarrufunu aktif et. Gerisi senin keyfine kalmış ama RAM ayarını yapmadıysan mutlaka yap zira Chrome, sistemdeki 32 GB RAM'i bile "çerez" niyetine yer, benden söylemesi.
Risk almayı seviyorsan; #enablequic, GPU Rasterization vs ayarlarını da bir kurala derim. Çoğu kullanıcı bilmez bu tarz ayaları... Oldu ki sistemi bozdun Chrome kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden sonuna--no-experimentsyazarak düzeltebilirsin![]()
Eklendiğinde varsayılan olarak açık gelen, arkadaki sekmeleri kafasına göre kapatıp deneyimin içine eden özellik değil mi o?
O zaman olduğu gibi kullanın.Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum![]()
Bu heves programlarla sınırlı kalmasın derseniz sizi Linux tarafında bekliyoruz.16 GB RAM'im var hocam ama bakalım ne olacak? Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum![]()
Bu heves programlarla sınırlı kalmasın derseniz sizi Linux tarafında bekliyoruz.![]()