Flags'ten parallel downloading'i aç, ayarlardan bellek tasarrufunu aktif et. Gerisi senin keyfine kalmış ama RAM ayarını yapmadıysan mutlaka yap zira Chrome, sistemdeki 32 GB RAM'i bile "çerez" niyetine yer, benden söylemesi.

16 GB RAM'im var hocam ama bakalım ne olacak? Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum :D

16 GB RAM'im var hocam ama bakalım ne olacak? Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum :D
Risk almayı seviyorsan; #enablequic, GPU Rasterization vs ayarlarını da bi kurala derim. Çoğu kullanıcı bilmez bu tarz ayaları... oldu ki sistemi bozdun chrome kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden sonuna --no-experiments yazarak düzeltebilirsin 👍

Flags'ten parallel downloading'i aç, ayarlardan bellek tasarrufunu aktif et. Gerisi senin keyfine kalmış ama RAM ayarını yapmadıysan mutlaka yap zira Chrome, sistemdeki 32 GB RAM'i bile "çerez" niyetine yer, benden söylemesi.

Risk almayı seviyorsan; #enablequic, GPU Rasterization vs ayarlarını da bir kurala derim. Çoğu kullanıcı bilmez bu tarz ayaları... Oldu ki sistemi bozdun Chrome kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden sonuna --no-experiments yazarak düzeltebilirsin 👍

Bu adam mantıklı konuşuyor.

Özellikten ziyade tarayıcılarda reklam engelleme olmazsa olmaz bazı indirme sitelerde görüyorum sitede virüs var nereye tıklasam reklam geliyor diye sitem ediyorlar.

Aklınıza gelmeyecek şeyler var.
FPS sayacı açıp tarayıcım 60 FPS bile vermiyor diye konu açabilirsiniz mesela.

Ayarlardan bellek tasarrufunu aktif et.
Eklendiğinde varsayılan olarak açık gelen, arkadaki sekmeleri kafasına göre kapatıp deneyimin içine eden özellik değil mi o?

Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum :D
O zaman olduğu gibi kullanın.