16 GB RAM'im var hocam ama bakalım ne olacak? Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum
16 GB RAM'im var hocam ama bakalım ne olacak? Ayrıca demek istiyorum ben böyle tarayıcını veya herhangi bir progrmaın ayarlarını kurcalamayı falan seviyorum
Risk almayı seviyorsan; #enablequic, GPU Rasterization vs ayarlarını da bi kurala derim. Çoğu kullanıcı bilmez bu tarz ayaları... oldu ki sistemi bozdun chrome kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden sonuna --no-experiments yazarak düzeltebilirsin
Risk almayı seviyorsan; #enablequic, GPU Rasterization vs ayarlarını da bir kurala derim. Çoğu kullanıcı bilmez bu tarz ayaları... Oldu ki sistemi bozdun Chrome kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden sonuna --no-experiments yazarak düzeltebilirsin
Özellikten ziyade tarayıcılarda reklam engelleme olmazsa olmaz bazı indirme sitelerde görüyorum sitede virüs var nereye tıklasam reklam geliyor diye sitem ediyorlar.