Google Chrome'dan Microsoft Edge'e geçilir mi?

2 senedir Edge kullanıyorum, genel olarak sorunsuz. 2-3 kere tüm oturumlarımdan çıkış yaptı anlayamadığım şekilde. Cookie'ler ve local storage sıfırlandı. Tek yaşadığım sorun buydu.
Ekran kartı değiştiğimde oluyor bende.

Chrome'u kullanmayı 5 yıl önce bıraktım, Microsoft Edge'den sonra en nefret ettiğim tarayıcı kendisi. İkisi de neredeyse hiç fark yok, telemetri, veri toplama, reklam gösterme ve satma diye gider. Chromium tabanlı istiyorsanız Helium, Firefox da olur derseniz en iyisi LibreWolf. Mobilde tartışmasız Cromite, bu da Chromium tabanlı Helium gibi güvenli, telemetrisiz bir tarayıcı. 1 haftadır kullanıyorum, çok güzel. Chrome ile Edge'in yüzüne bile bakmam ki bakmayacağım da

Helium Browser'i deneyesim var aslında, bilemiyorum. Ne zaman başka bir tarayıcıya geçmeyi düşünsem fazla seçenek olduğundan dolayı kafam karışıyor. Sanırım deneyeceğim

Ben bu bellek kullanımından dolayı farklı tarayıcıya geçen insanları bir türlü anlamıyorum. Zaten bu bellekler kullanılsın diye alınmıyor mu? Yani ben kullanmayacaksam neden aldım bunları?

Kimse Brave önermemiş. 2 yıldır kullanıyorum, memnunum. Bir ara mahremiyet açısından kötü konuşulmuştu ancak vazgeçemedim.

Ben bu bellek kullanımından dolayı farklı tarayıcıya geçen insanları bir türlü anlamıyorum. Zaten bu bellekler kullanılsın diye alınmıyor mu? Yani ben kullanmayacaksam neden aldım bunları?
Neden gereksiz yere fazla kullanılsın? Aynı performansı daha az bellek ile vereni kullanmak daha mantıklı.

Her tarayıcının bana göre bir özelliği var. Ben winutil kullanarak bazı özelliklerini kaldırttırdım Edge tarayıcısının.

Mesele sadece Görev Yöneticisi'nde RAM kullanımının yüksek görünmesi olsa haklısınız hocam. Ancak tarayıcı içerisinde sekme geçişlerinde takılmalar, donmalar yaşıyorum. 32 GB RAM'e sahibim hâlihazırda. RAM konusunda herhangi bir sorun yok lakin bahsettiğim sorunlar mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…