Makaleler
5
unisuper-hesabi-silindi@05x.jpg

Google ve UniSuper’in yaptığı açıklama göre, “türünün tek örneği” bir Google Cloud “yanlış yapılandırma”, finansal hizmet sağlayıcısının özel bulut hesabının silinmesine yol açtı. Yarım milyondan fazla UniSuper fon üyesinin bir hafta boyunca süper emeklilik hesaplarına erişemediği açıklandı. UniSuper müşterileri hesaplarına ancak Perşembe gününden itibaren erişebilmeye başladı, sistemin çevrimdışı hale gelmesinden bir hafta sonra. Şimdilik yatırım…

Devamını Oku: Google Cloud, Dev Bir Şirketin Hem Bulut Hesabını Hem de Yedeklerini Yanlışlıkla Sildi
Kaynak: Techolay

Google Cloud yıllık uygun fiyatlı diye acaba harddisklerimde yer alan tüm verilerimi Cloud'a yedekleyip sağlama mı alsam diyordum da harddisklerimin daha sağlam olduğunu öğrenmiş oldum böylece. Dev bir şirket değilim ama olsun.

Google Cloud yıllık uygun fiyatlı diye acaba harddisklerimde yer alan tüm verilerimi Cloud'a yedekleyip sağlama mı alsam diyordum da harddisklerimin daha sağlam olduğunu öğrenmiş oldum böylece. Dev bir şirket değilim ama olsun.
Hocam aslında bu çok istisnai bir örnek, burada yanlış bir konfigürasyon sonucu böyle bir sonuç çıkıyor. Şahsen ben verilerimi OneDrive-Google Drive-Çevrimdışı yedek ve kendi sunucumda barındırarak çapraz yedekliyorum.