Google, Drive ve Fotoğraflar hizmetlerindeki verileri satıyor mu?

Ki o yapay zeka dediğin şey yapılırken de verim kullanıldıysa, helali hoş olsun. Her gün yardımı dokunuyor bana. AI'yi yapandan Allah razı olsun. Bence senin, benim verimden daha hayırlı bir iş yapmışlar.

Bizim verilerimiz olmadan yapay zekâ gelişmiyorsa, verilerimiz değerlidir demektir.

Bizim verilerimiz olmadan yapay zekâ gelişmiyorsa, verilerimiz değerlidir demektir.
Tek başına iken değersizler aslında. Milyarlarca veri yığınını birleştirirsek o zaman o yığın değerli olur.

Mesela örnek, bir oyunun %99'unu indirdiğinde, o %1'lik dosya olmadığı sürece diğer %99'luk dosyaların hiçbiri işe yaramaz. Bunun gibi düşün. Tek başına bizim verilerimiz önemsiz. Milyarlarcası birleşince önemli hale geliyor.

Tamam da senin verinle mi gelişti kardeşim Batman da oturuyosun gözünü seveyim.
Neyi anlamamakla inat ediyorsun? Okulda sana 1. çoğul şahıs ekinin ne olduğunu öğretmediler mi?

Ben de bunu demek istiyorum.

Neyi anlamamakla inat ediyorsun? Okulda sana 1. çoğul şahıs ekinin ne olduğunu öğretmediler mi?

Ortada kesin sattıklarına veya senin özel verilerini kullandıklarına dair tek bir kanıt/kaynak yok. Bu sadece komplo teorisi konu da zaten sizce diye açılmış bir konu.

Peki o zaman o senin için mahremiyet bu kadar önemsiz ise o şifre koyduğun galerindeki videoları neden YouTube'a yüklemiyorsun? Hem bu sayede yapay zekâ daha da gelişir, bedava bulut depolaman da olur.

Ortada kesin sattıklarına veya senin özel verilerini kullandıklarına dair tek bir kanıt/kaynak yok. Bu sadece komplo teorisi konu da zaten sizce diye açılmış bir konu.
Sattıklarına dair kanıt elbette yok fakat o Google Fotoğraflara yedeklenen verileri bir güzel kullanıyorlar. Uçtan uca şifrelemenin olmaması bunun en büyük kanıtı.

Peki o zaman o senin için mahremiyet bu kadar önemsiz ise o şifre koyduğun galerindeki videoları neden YouTube'a yüklemiyorsun? Hem bu sayede yapay zekâ daha da gelişir, bedava bulut depolaman da olur.

Kafaya bak neden öyle bir şey yapayım dostum sen Google CEO'su musun eğer öyleysen zaten her şeyime erişebilirsin. Sıradan bir insansın Batman'da yaşıyorsun bence kendini fazla değerli görüyorsun. Bu kadar değerli değiliz o şirketlerin gözünde. Burada bizim verilerimizi ne yapsınlar dediğimde burada bir kesinlik yok benim düşüncem ama sen kalkıpta buraya senin verilerini kesin kullanıyorlar! Yapay zekâ da özel verilerin kullanıldı! Yazarsan iş değişir.

Attıklarına dair kanıt elbette yok fakat o Google Fotoğraflar'a yedeklenen verileri bir güzel kullanıyorlar. Uçtan uca şifrelemenin olmaması bunun en büyük kanıtı.

Anladım Google yani senin benim fotoğraflarımı yapay zekayı geliştirmek için kullanıyor. o da iyiymiş.

Tabii bir Google CEO'su değilim ama bak bakalım Google'un kendi yapay zekâsı ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…