Detaylar
Kim cevapladı?Bizim verilerimiz olmadan yapay zekâ gelişmiyorsa, verilerimiz değerlidir demektir.Olması gereken? Buna bir itirazın mı var ki yani senin verilerin kullanılmayacak arama geçmişin vs vs. ama yapay zekâ oluşacak. Of insanlar çok şey istiyor gerçekten. Bence siz kendinizi fazla önemli görüyorsunuz. Google dediğin şirketin gözünde senin bir önemin var mı ya da benim? Yok öyle bir şey unut onu.
Bizim verilerimiz olmadan yapay zekâ gelişmiyorsa, verilerimiz değerlidir demektir.![]()
Tamam da senin verinle mi gelişti kardeşim Batman da oturuyosun gözünü seveyim.
THE KEROXEA 1
Üstün
Tek başına iken değersizler aslında. Milyarlarca veri yığınını birleştirirsek o zaman o yığın değerli olur.Bizim verilerimiz olmadan yapay zekâ gelişmiyorsa, verilerimiz değerlidir demektir.![]()
Mesela örnek, bir oyunun %99'unu indirdiğinde, o %1'lik dosya olmadığı sürece diğer %99'luk dosyaların hiçbiri işe yaramaz. Bunun gibi düşün. Tek başına bizim verilerimiz önemsiz. Milyarlarcası birleşince önemli hale geliyor.
Neyi anlamamakla inat ediyorsun? Okulda sana 1. çoğul şahıs ekinin ne olduğunu öğretmediler mi?Tamam da senin verinle mi gelişti kardeşim Batman da oturuyosun gözünü seveyim.
Ben de bunu demek istiyorum.Tek başına iken değersizler aslında. Milyarlarca veri yığınını birleştirirsek o zaman o yığın değerli olur.
Mesela örnek, bir oyunun %99'unu indirdiğinde, o %1'lik dosya olmadığı sürece diğer %99'luk dosyaların hiçbiri işe yaramaz. Bunun gibi düşün. Tek başına bizim verilerimiz önemsiz. Milyarlarcası birleşince önemli hale geliyor.
Neyi anlamamakla inat ediyorsun? Okulda sana 1. çoğul şahıs ekinin ne olduğunu öğretmediler mi?
Ortada kesin sattıklarına veya senin özel verilerini kullandıklarına dair tek bir kanıt/kaynak yok. Bu sadece komplo teorisi konu da zaten sizce diye açılmış bir konu.
Peki o zaman o senin için mahremiyet bu kadar önemsiz ise o şifre koyduğun galerindeki videoları neden YouTube'a yüklemiyorsun? Hem bu sayede yapay zekâ daha da gelişir, bedava bulut depolaman da olur.Olması gereken? Buna bir itirazın mı var ki yani senin verilerin kullanılmayacak arama geçmişin vs vs. ama yapay zekâ oluşacak. Of insanlar çok şey istiyor gerçekten. Bence siz kendinizi fazla önemli görüyorsunuz. Google dediğin şirketin gözünde senin bir önemin var mı ya da benim? Yok öyle bir şey unut onu.
Sattıklarına dair kanıt elbette yok fakat o Google Fotoğraflara yedeklenen verileri bir güzel kullanıyorlar. Uçtan uca şifrelemenin olmaması bunun en büyük kanıtı.Ortada kesin sattıklarına veya senin özel verilerini kullandıklarına dair tek bir kanıt/kaynak yok. Bu sadece komplo teorisi konu da zaten sizce diye açılmış bir konu.
Peki o zaman o senin için mahremiyet bu kadar önemsiz ise o şifre koyduğun galerindeki videoları neden YouTube'a yüklemiyorsun? Hem bu sayede yapay zekâ daha da gelişir, bedava bulut depolaman da olur.
Kafaya bak neden öyle bir şey yapayım dostum sen Google CEO'su musun eğer öyleysen zaten her şeyime erişebilirsin. Sıradan bir insansın Batman'da yaşıyorsun bence kendini fazla değerli görüyorsun. Bu kadar değerli değiliz o şirketlerin gözünde. Burada bizim verilerimizi ne yapsınlar dediğimde burada bir kesinlik yok benim düşüncem ama sen kalkıpta buraya senin verilerini kesin kullanıyorlar! Yapay zekâ da özel verilerin kullanıldı! Yazarsan iş değişir.
Attıklarına dair kanıt elbette yok fakat o Google Fotoğraflar'a yedeklenen verileri bir güzel kullanıyorlar. Uçtan uca şifrelemenin olmaması bunun en büyük kanıtı.
Anladım Google yani senin benim fotoğraflarımı yapay zekayı geliştirmek için kullanıyor.
Tabii bir Google CEO'su değilim ama bak bakalım Google'un kendi yapay zekâsı ne diyor?Kafaya bak neden öyle bir şey yapayım dostum sen Google CEO'su musun eğer öyleysen zaten her şeyime erişebilirsin. Sıradan bir insansın Batman'da yaşıyorsun bence kendini fazla değerli görüyorsun. Bu kadar değerli değiliz o şirketlerin gözünde. Burada bizim verilerimizi ne yapsınlar dediğimde burada bir kesinlik yok benim düşüncem ama sen kalkıpta buraya senin verilerini kesin kullanıyorlar! Yapay zekâ da özel verilerin kullanıldı! Yazarsan iş değişir.
Tabii bir Google CEO'su değilim ama bak bakalım Google'un kendi yapay zekâsı ne diyor?
Eki Görüntüle 265641
Yeni konular
-
-
-
-
-
20.000 TL'ye Corsair 2x16 6000 MHz ile Ryzen 5 7600X alınır mı?
- ltcolbaron41
-
-
Google, Drive ve Fotoğraflar hizmetlerindeki verileri satıyor mu?
- Morthunel