dark_1234 4
Yetkin
Bizim verilerimiz olmadan yapay zekâ gelişmiyorsa, verilerimiz değerlidir demektir.![]()
Vallahi fotograflarda bu var bununla yapay zekâ nasıl eğitim görüyor aklım almıyor.
Bizim verilerimiz olmadan yapay zekâ gelişmiyorsa, verilerimiz değerlidir demektir.![]()
Anlamamak için neden bu kadar ısrar ettiğini anlamadım. ChatGPT'nin yanıtlarına sığınarak kendini tatmin etmeye devam edebilirsin.
Evet, AI ile cevap verdin; ben de AI ile karşılık verdim ve şimdi de saldırmaya başladın. Konuşma bu kadardı; haklı olduğunu düşündüğüm bir konu yok. Teşekkürler.Anlamamak için neden bu kadar ısrar ettiğini anlamadım. ChatGPT'nin yanıtlarına sığınarak kendini tatmin etmeye devam edebilirsin.![]()
hayır kullanıyor hatta satıyor bunları yapay zeka nasıl gelişti sanıyorsun?Vallahi fotograflarda bu var bununla yapay zekâ nasıl eğitim görüyor aklım almıyor.

Madem erişiyorlar o zaman e-Devlet şifreni de 123456 yap, zaten tüm bilgilerimizi bilmiyorlar mı? Ne gerek var güçlü bir şifre koymaya?Verileri satmıyor ama kullanıyor. Senin verini de fotoğrafını da 13-14 yaşındaki panelci çocuklar erişiyor zaten.
Madem erişiyorlar o zaman e-Devlet şifreni de 123456 yap, zaten tüm bilgilerimizi bilmiyorlar mı? Ne gerek var güçlü bir şifre koymaya?
Önlem alanlar var, Proton mail gibi farklı mail servislerini kullananlar oluyor. Herkes sizin gibi mahremiyete önem vermeyen Google'un fanı değil.@EDCrasher bir de buna bir önlem alabiliyorsun, en azından iyi kötü çift aşamalı doğrulama vs. Google için ne önlem alabilirsin. satıyorlarsa veya kullanıyorlarsa da hiçbir şey yapamazsın, yapamayız.
Önlem alanlar var, Proton mail gibi farklı mail servislerini kullananlar oluyor. Herkes sizin gibi mahremiyete önem vermeyen Google'un fanı değil.
Çoğu platform sadece Gmail ile hesap oluşturmaya izin veriyor, Gmail dışında kabul etmiyorlar.Proton mail gibi farklı mail servislerini kullananlar oluyor.